Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 2009 1.4 Tjet 120 к.с. трудно пали на бензин
Collapse
X
-
Като обобщение мога да кажа - без газ в системата и без да трия адаптации, след дълъг престой пали от 4 път. Ако изтрия адаптациите обаче, пали от първия. Тоест, съм за настройка на газта нали?
-
15тина километра минах така и на следващия ден си палеше както преди да ми свърши газта
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетозначи високо напрежение... Ами ще отида и при ел техник да я провери. Защото бобините и свещите са сменяни наскоро
Напиши коментар:
-
значи високо напрежение... Ами ще отида и при ел техник да я провери. Защото бобините и свещите са сменяни наскоро
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетоБлагодаря, ще проверим
Другото което може да предизвиква проблема са бобините, но няма ли и там проблема да го има винаги а не само при студен старт?
https://youtu.be/Ufs26w5eDdg?t=518
това ми е кабела към бобината на 4 цилиндър ако има връзка с проблема
Напиши коментар:
-
Благодаря, ще проверим
Другото което може да предизвиква проблема са бобините, но няма ли и там проблема да го има винаги а не само при студен старт?
https://youtu.be/Ufs26w5eDdg?t=518
това ми е кабела към бобината на 4 цилиндър ако има връзка с проблема
Последна редакция от Optimst5; 19.09.2022, 12:52.
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетотогава е по лесно, понеже регулатора със сигурност се сваля и може да се смени. Само се надявам тогава всичко с помпата да е наред. И човека съвестно да прегледа всички вариантиПоследна редакция от kiriluz1; 19.09.2022, 11:33.
- 1 like
Напиши коментар:
-
тогава е по лесно, понеже регулатора със сигурност се сваля и може да се смени. Само се надявам тогава всичко с помпата да е наред. И човека съвестно да прегледа всички варианти
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнението2 градуса разлика, така че там всичко е наред. Ще ходя при човек да премери налягането на бензина и да види помпата но колата трябва да нощува там. Възможно ли е проблема да е в помпата(очаквам това да ми каже) след като в движение на бензин нямам проблеми? Предполагам че в нея също има клапан, които държи горивото. Ще проверим и регулатора на рейката защото за мен е по вероятен проблем.
И другото което се сетих е, в случай че клапана в помпата е виновен, може ли да се байпасне като след регулатора се сложи един възвратен клапан да държи горивото
Последна редакция от kiriluz1; 19.09.2022, 11:24.
Напиши коментар:
-
2 градуса разлика, така че там всичко е наред. Ще ходя при човек да премери налягането на бензина и да види помпата но колата трябва да нощува там. Възможно ли е проблема да е в помпата(очаквам това да ми каже) след като в движение на бензин нямам проблеми? Предполагам че в нея също има клапан, които държи горивото. Ще проверим и регулатора на рейката защото за мен е по вероятен проблем.
И другото което се сетих е, в случай че клапана в помпата е виновен, може ли да се байпасне като след регулатора се сложи един възвратен клапан да държи горивото
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетоаз реших че мери само външна температура. Но щом се отнася за температурата в колектора, значи е нормално
Напиши коментар:
-
аз реших че мери само външна температура. Но щом се отнася за температурата в колектора, значи е нормално
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнението
55 страница:
https://www.scribd.com/document/3407...TjetEngine-pdfПоследна редакция от kiriluz1; 17.09.2022, 14:22.
Напиши коментар:
-
-
Mihail4o написа: Преглед на мнениетоДа спрях да се тормозя с този проблем, но проблема с първото палене мисля че е свързан затова писах в тази тема. Мисля че е свързано с богата и бедна смес където се споменава в темата, затова се заинтересувах за ЕКУ,и след като може да се трият грешки ще пробвам да се свържа, а и мисля, че живите данни са ми достатъчни да разбера къде са проблемите. А това че като се рестартира с клемите и бензина се обърква дали може да е от някоя грешка която не може да се изтрие след рестарт, а само със софтуер? Тормозя се със всичко по този фият защото 10 години нямаше никакви проблеми газ-бензин не се усещаше на какво се кара,и не ми дава мира ако има нещо нередно.
- 1 like
Напиши коментар:
Реклама
Collapse
Напиши коментар: