Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 2009 1.4 Tjet 120 к.с. трудно пали на бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• kiriluz1
    отговори
    Като за начало я покарай така,и зареди друго по-хубаво гориво. Не бързай да правиш нищо.

Напиши коментар:

• К. Станикина
    отговори
    Във Фиат форум си, предполагам имаш фиат. Ако твоят фиат не пали от първия път и си Ок, радвам се за теб.

Напиши коментар:

• banko
    отговори
    Ти кво искаш от първия път ли да пали, тва да не е лада. Може да има ковид, направи й тест
    Последна редакция от banko; 25.10.2021, 12:18.

Напиши коментар:

• К. Станикина
    отговори
    Благодаря ти!
    Диагностика не е правена ,защото не ми е светвал чека. Но ще направя първо това преди да ремонтирам.
    А бензин заридих в София на Ботевградско мисля ,че на бензиностанция Еко (така мисля ,че се казваше) и съм й минала не повече от 500км. От момента ,в който я купих на светеща лампа за горивото.

Напиши коментар:

• kiriluz1
    отговори
    Клапана за регулиране на налягането се намира в резервоара на кошницата с бензиновата помпа. Рядко проблема е там,още повече че го прави само при първото палене сутрин. Другото което ми идва наум е некачествено гориво. Изчакай известно време преди да правиш ремонти ,докато не заредиш няколко пъти гориво и смени бензиностанцията.
    Диагностика правена ли е? И ако е правена какво показва. Сега гледам че компютъра е самоадаптивен ,което означава че не е лошо да се ресетне ,като за начало.
    Последна редакция от kiriluz1; 24.10.2021, 20:36.

Напиши коментар:

• К. Станикина
    отговори
    Ок,благодаря ще проверя тампоните на окачване и кабелите.
    Попаднах на информация ,че има вероятност трудното палене да е от клапана за регулиране на налягането на горивото.
    Но пък незнам къде се намира. Моля, ако някой знае да ме ориентира!

Напиши коментар:

• kiriluz1
    отговори
    Сигурна ли си че луфта е от рейката? При мен потропваше така от тампоните на макферсона горе ,и аз бях решил че е рейка. За запалването освен свещи не е лошо да смениш и кабели и също така пробвай да палиш след като загаснат всички лампи по таблото.

Напиши коментар:

• Браво 2009 1.4 Tjet 120 к.с. трудно пали на бензин

Здравейте,колеги!
    Скоро закупих мечтаната кола, Фиат Браво 2009 1.4 Tjet 120к.с. само на бензин. Търсих я 1г. и накрая я намерих
    Преди 15г. си купих първия модел на Фиат Браво и до ден днешен още ме слуша! В семейството ми имахме нужда от още една кола и минахме през няколко различни от марката Фиат автомобила. Е, разочаровахме се и заложихме отново на Фиат Браво.
    Имам два проблема обаче:
    1)Когато не е работила дълго време да речем 12ч. пали от 3 път. Сменила съм свещите. Ако някой от Вас е имал такъв проблем, моля да ми даде съвет какво може да е?
    2) Има луфт кормилната рейка от дясно и по "хубавите" пътища ми потропва. Бих искала да я рециклирам,но незная на кого да се доверя. Моля ,за препоръки !
    В района на гр. София.

Редактирано заглавие
    Модераторски екип на fiatforum.bg
Working...
X