Optimst5 написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 2009 1.4 Tjet 120 к.с. трудно пали на бензин
Collapse
X
-
PM_u_bo написа: Преглед на мнениетоАко приемаш малко препоръки:
- аз бих сложил филтъра преди клапана - така някой боклук няма да блокира клапана отворен
- тези пружинни скоби бих ги заменил с хубави скоби с винт - все пак е гориво това.
дори на такива места някои слагат по две винтови скоби една до друга
- 1 like
Напиши коментар:
-
mx rider написа: Преглед на мнениетоhttps://vi.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2vnm
Ползвах тези връзки...7.89-ID8 bend и 7.89-ID8 male.
Напиши коментар:
-
Ако приемаш малко препоръки:
- аз бих сложил филтъра преди клапана - така някой боклук няма да блокира клапана отворен
- тези пружинни скоби бих ги заменил с хубави скоби с винт - все пак е гориво това.
дори на такива места някои слагат по две винтови скоби една до друга
- 1 like
Напиши коментар:
-
https://vi.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2vnm
Ползвах тези връзки...7.89-ID8 bend и 7.89-ID8 male.Последна редакция от mx rider; 28.02.2023, 00:17.
Напиши коментар:
-
mx rider написа: Преглед на мнението
Напиши коментар:
-
-
-
В резервоара предполагам е толкова. А на тези маркучи под капака вероятно е по малък
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетовътрешния отвор на горивопровода, ако не се лъжа, е 6мм. И затова са поставени такива. Иначе трябва да се реже и наставя маркуча
Напиши коментар:
-
вътрешния отвор на горивопровода, ако не се лъжа, е 6мм. И затова са поставени такива. Иначе трябва да се реже и наставя маркуча
Напиши коментар:
-
Отвора при мен е 8мм Тия клапани ,които си монтирал не работят.На ;pierburg; мисля ,че бяха.
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетозабелязах че някой вече е монтирал клапан да не се връща бензина в резервоара а другия вероятно е за връщане на бензина ако се напълни маркуча. Възможно ли е да са се повредили и да ми правят проблем? Да пробвам ли с нови клапани или да се махнат и да се сложат снадки на маркучите?
Напиши коментар:
Реклама
Collapse
Напиши коментар: