Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се ! - част 8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Jimy
    отговори
    ...
    Постоянно ме спират хора, дават ми път, искат да се снимат с колата - веселба е . ...
    Съзнателно не бях сложил снимки с емблемата, но бързо ме разкрихте . Ето още няколко снимки от мен. Като навъртя повечко километри, пак ще пиша. ...
    Браво, много готин автомобил!!! Честита да ти е, а също и да ти достави само весели преживявания и пътувания!
    Всеки път, като видя Лада Крос се заглеждам, наистина добър дизайн!

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    За гаража наистина е много важно. Малко трудно я вкарвам, защото е доста по-широка и висока от всички коли, които съм имал, но влиза . Щеше да е голям компромис да имам гараж, а да не мога да го ползвам.

Напиши коментар:

• pakumba
    отговори
    Аз съм приятно изненадан от дизайна, ще се кефя Лада да започнат да правят хубави коли. Забрави най-добрата ти екстра, че влиза в гаража

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    Благодаря на всички за пожеланията! На въпросите: по талон е Евро 6D, каквото и да означава това. Това са цените на лада веста крос, моята е предпоследната (всички екстри без автоматична с.к.): https://www.lada.bg/bg/pdf/offers/cross.pdf

Бях се насочил към Дачия. Първоначално към Дъстър, след това към Степуей. Нова Дачия Дъстър с това оборудване, което искам, не ми е по джоба, а видяхме един Степуей във Велинград и жена ми каза, че няма да се качи на такава грозна кола.

Нямам особени притеснения за основните компоненти: двигател (руски е, а не на рено), скоростна кутия, ходова част и окачване. Много се кефя на екстрите - сама си пали и гаси фаровете, сама си пуска чистачките, подгрев на предно стъкло и на всички седалки и т.н. Всъщност ако нещо ме притеснява, това са точно екстрите и изобщо електрониката. Предстои да видим колко време ще работят безпроблемно. Предупредиха ме дори крушка да не си сменям сам, а само в техен сервиз, защото можело да изгори модулът за автоматично превключване на светлините. Но това ми се струва някаква глупост - не е записано никъде в гаранционните условия. А смяната на крушки е описана в книжката и изглежда съвсем просто.
    Засега две неща наистина не ми харесват: подгревът на предното стъкло (виждат се реотанчетата и ме дразнят) и прибирането на страничните огледала. Последното става с някакъв много силен звук, все едно ще се счупят, абе нещо не са го измислили както трябва.

Постоянно ме спират хора, дават ми път, искат да се снимат с колата - веселба е .

Съзнателно не бях сложил снимки с емблемата, но бързо ме разкрихте . Ето още няколко снимки от мен. Като навъртя повечко километри, пак ще пиша.

Click image for larger version

Name:	IMG_20200122_172058_2.jpg
Views:	1
Size:	352,8 KB
ID:	2098794Click image for larger version

Name:	IMG_20200122_172507_2.jpg
Size:	395,3 KB
ID:	2098795
    Последна редакция от snake; 24.01.2020, 08:34.

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    Честито, Змийчаров!
    Много смела постъпка
    Безаварийни километри и чакаме отзиви!

Напиши коментар:

• DJPOPA
    отговори
    Честито, колега ! Жив и здрав, много безаварийни километри с Леля ! Много яка отвън ! Таблото малко не ме кефи, че е в стил "Шевролет", ама това е без значение. Колко ти струва "удоволствието", ако не е тайна ?

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Ама се реши на този ход.
    Честито и безаварийно.
    Тя на снимката изглежда като голям СУВ, баси.
    Какъв Евро стандарт се води?

Напиши коментар:

• venco67
    отговори
    Честито! Изглежда страхотно! Пожелавам ти късмет!

Напиши коментар:

• todorakiggg
    отговори
    Честита нова колица, много без аварийни.
    Много натокана лада, абсолютно не можах да позная, че на снимката е лада. Приятно съм изненадан.

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    Как е магистрално. Има ли сила ? Бучи ли много по твойте критерии? Питам, защото правих тест драйв на Vesta Cross и по мойте критерии вътре бучеше почти като стара Лада и като че ли нямаше този ряз, който би трябвало да го има 122 коня двигател. Знаеш, на тест драйв изобщо не се жали кола, а пък аз личната ми, където я жаля повече като че ли има по-голяма динамика.
    Возията и изобщо поведението по магистралата ми допадна. Вози меко и приятно, вътре е много тихо, поне в сравнение с линеата ми. Може да зависи и от нивото на оборудване - моята е с пълен пакет за шумоизолация. Аз обаче я карах много лежерно - с не повече от 110 км/ч и до 3000 об/мин, както се препоръчва за първите 2000 км. Тромава е, но не съм и очаквал друго от 102 к.с. Но пък и не съм настъпвал здраво педала на газта. След време ще споделя повече впечатления.

Напиши коментар:

• yeksuh
    отговори
    Новата ми любима . Стана на 126 км. като се прибрах в Пазарджик. Аз ѝ свалих лепенките в магазина . Пожелайте ми късмет!

[ATTACH=CONFIG]107880[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]107881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]107882[/ATTACH]
    Как е магистрално. Има ли сила ? Бучи ли много по твойте критерии? Питам, защото правих тест драйв на Vesta Cross и по мойте критерии вътре бучеше почти като стара Лада и като че ли нямаше този ряз, който би трябвало да го има 122 коня двигател. Знаеш, на тест драйв изобщо не се жали кола, а пък аз личната ми, където я жаля повече като че ли има по-голяма динамика.

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Новата ми любима . Стана на 126 км. като се прибрах в Пазарджик. Аз ѝ свалих лепенките в магазина . Пожелайте ми късмет!

[ATTACH=CONFIG]107880[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]107881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]107882[/ATTACH]
    Късмет, удоволствие от шофирането и безаварийни километри!

Напиши коментар:

• milen11
    отговори
    Честито,успех и късмет ти пожелавам с :ладуната: Дано братушките да са се справили и да ти донесе само положителни емоции.

Напиши коментар:

• snake
    отговори

Click image for larger version

Name:	IMG_20200122_181613.jpg
Size:	195,4 KB
ID:	2098790Click image for larger version

Name:	IMG_20200122_170208.jpg
Views:	2
Size:	279,0 KB
ID:	2098791Click image for larger version

Name:	IMG_20200122_173502.jpg
Size:	179,3 KB
ID:	2098792
    Последна редакция от snake; 22.01.2020, 23:17.

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    dobrujanetza написа: Преглед на мнението
    Пожелавам Ти да скъсаш найлонните на някоя от магазина!
    Благодаря, приятелю!

Напиши коментар:

Working...
X