blue_coconut написа:
Преглед на мнението
Или демек искам да кажа, че дали може да караш технологично един автомобил много добре не е равносилно на това да не си гамен на пътя и почти не е свързано.
Мен най-много ме дразнят една група хора, които хем не могат да карат, просто ги виждаш, че не могат да разположат един автомобил добре на пътя, ама и се бутат. Това е крайно опасно. Защото има друг вид хора, които могат да карат добре и се възползват от малките ситуации на пътя, но с минимален или почти никакъв риск за другите участници в движението.
Ама други, които уж са съвестни на пътя, не нарушават правилата (много, защото всеки нарушава малко или много), ама да кажем тръгването им на светофар оставя 5 коли разстояние всеки път до предната кола и някой се възползва от това и се вмъкне, настават едни клаксони и псуване по "тариката", който е минал пред теб. Нищо, че отново си поне 3 коли с "дупка" до него и като светне червено заради теб си отвисяват още поне 3 коли, които иначе са могли да минат.
За това монетата никога няма само една страна и за това е хубаво човек да може да се наблюдава през странични очи, и да може да си даде по-правилна самооценка под формата на страничен наблюдател, излизайки от строг субективизъм. Ама това ако ти пука по принцип за движението, хората около теб и т.н.

Всеки мъж трябва да знае кога да отстъпи пред умна и красива жена.
За картинга-никога не съм се качвал и карал,но приемам предизвикателството.
за жалост колега си адски прав
Напиши коментар: