Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Оплакване. Ще се опитам да ползвам "топли думи" . Жителите на гр. Перник, един х@§ ги е правил всичките. Как може толкова паразити на обществото в един град да живеят. слОчайнос?
-
-
Ама сме стабилни...dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоМного сме назад и встрани...
Напиши коментар:
-
Много сме назад и встрани...M5kov написа: Преглед на мнениетоОт 30.01 до 02.02 бях на шаранджийско изложение в Холандия.
Със стъпването на софийското летище ми се дорева със сълзи, но не от радост
Напиши коментар:
-
От 30.01 до 02.02 бях на шаранджийско изложение в Холандия.
Със стъпването на софийското летище ми се дорева със сълзи, но не от радост
Напиши коментар:
-
Радвам се, че са паснали на джантите!Pecho написа: Преглед на мнениетоОтдавна не бях глезил синята птица, та днес ѝ подарих едни тасове - да си понапудри визията.
Поздрави, snake! 
[ATTACH=CONFIG]107896[/ATTACH]
Напиши коментар:
-
-
Благодаря!
Съгласна съм, червеното определено най-много й тича. Купето между другото тежи цели 1350кг (Грандето, което е два пъти по-маломощно, е с 300 кг по-малко) и с широките гуми седи като залепено на пътя, но тежестта се усеща де...
Следващата ми се иска да е с турбо, и нещо още по-силно, но има време дотогава, нека първо се нарадваме на малкото Ферари.
Напиши коментар:
-
Много яко GTV. Точно това е цветът на класическата Алфа. Двигателят за купето изобщо не е слаб. За Фиат купе си търсете 2.0 16v.
Напиши коментар:
-
И ние не искахме да сменяме табелите честно казано, макар че на 50% номерът да остана същия (първите две цифри по случайност са еднакви), старият й плевенски номер беше по-хубав - 3235. Но ни казаха, че така и така процедурата е абсолютно същата, без значение дали искаме смяна на номера, или не, разликата била само в едни 17 лв. за табелите, а се минават канали и пак се прави проверка на ВИН, в крайна сметка решихме да ги сменим. Пък логиката ми е - нови собственици, нова съдба, защо и номерът, като има тази възможност, да не е нов?!
Иначе от колата засега сме много доволни, май случихме на добър екземпляр. Нищо, че е с най-слабия мотор, мен лично ме изненадва приятно как върви и набира, има сила и живот в нея. Няма как да я караш, и да няма изписана широка усмивка на лицето ти. Чудно как купчина ламарина и пластмаси те прави така необяснимо щастлив. Пък и с този червен цвят и прекрасния звук дори в ниските обороти определено привличаме внимание.
В КАТ ще запомним прекалено дългия ден с хубаво, защото сбъднахме една обща мечта, въпреки че се намръзнахме и щяхме да се изпокараме с още един-двама души. Следващата кола, дай Боже Фиат Купе, обаче ще я регистрираме в друг КАТ.
Последна редакция от blue_coconut; 27.01.2020, 08:40.
Напиши коментар:
-
Аз пък да се похваля, че вече официално отново съм собственик на Кромата ми.
Преди седмица я прехвърлихме и регистрирах на мое име.
(щото гледам, че всички се хвалят с нови коли
)
Никакви номера на двигатели или друго са гледали в КАТ Враца. Единствено свериха VIN номера от рамата и талона. Не съм сменял табели, регистрация - национална (СВ)
Напиши коментар:
-
-
И от мен една хвалба. Заедно с blue_coconut си взехме АР Gtv, така закръглихме броя на италянките на 3 ( да може като има една в сервиза, да си караме другите две). Общо взето видяхме почти всички, които се продават и въпреки, че се бяхме отчаяли, си намерихме нашето Убаво Гтв-енце. Всичко тръгна на майтап, отидохме да видим една, покарах я и усмивката не слизаше от лицето ми.
Сега едно сериозно оплакване и много хейт към КАТ-София. Кажи му ушев и не го обиждай повече. Колата е била регистрирана в две други общини и талоните и не епишело номер на мотора, но специалистите в КАТ-София ни изпратиха в Ауто Италия да вземем бележка за съответствие на номерата на рамат аи мотора. Защо трябваше за моя сметка да компенсирам грешките на КАТ ( Пловдив и Плевен) не ми стана ясно. Отделно, никъде няма описано какво трябва да направиш, къде да се наредиш и като питаш....колкото човека питаш (ушеви), толкова различни отговора ще получиш. Просто скандално, цял ден убихме на студа.
И да изчеткам малко, пичовете от Ауто Италия. Веднага ни обърнаха внимание и ни съдействаха и всичко стана буквално за 5 минути. Даже малко те ни чакаха, понеже разглеждахме едно Фиат 595Абарт и не можехме да му се нарадваме.
Забравих да кажа за колата. Gtv, Фаза 2 1,8ТС
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: