Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се ! - част 8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• dobrujanetza
    отговори
    Извода е, че хубавите жени са над тези конкурси.

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    Слав написа: Преглед на мнението
    Стига де...те ако продаваха само по четири коли на година как изобщо и защо изобщо биха съществували?
    От срещите с хора от форума съм останал с впечатление, че по-голяма част от пишещите тук са интелигентни хора с чувство за хумор. Не е нужно да слагам емотикони на нещо, което очевидно е написано на шега.

А днес реших, че няма да гледам началото на новините, защото винаги започват с възможно най-депресиращите и страшни неща по света и у нас. И в съчетание със сивото време навън, наистина е много зловещо. Та започнах да ги гледам, ама чак когато би трябвало да започне развлекателно-веселата им част. И тогава показаха новата Мис България... Дано не ми се яви на сън!
    Чудя се, съвсем искрено, свършиха ли хубавите жени в България, че това нещо го направиха Мис?
    Последна редакция от snake; 09.11.2020, 20:41.

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    Стига де...те ако продаваха само по четири коли на година как изобщо и защо изобщо биха съществували?

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Тия дни, след 102 000 км. и седем години и половина притежание, продадох и волвото. Беше прекрасна кола - може би най-добрата кола, която съм имал! Тази година продадох общо 4 (четири) коли: две мои, една с пълномощно и една на приятел, като аз движех всичко. Мисля, че някои автокъщи не успяват да го постигнат.
    Значи е време да отвориш автокъща.
    И Вестата си я бива.

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    Тия дни, след 102 000 км. и седем години и половина притежание, продадох и волвото. Беше прекрасна кола - може би най-добрата кола, която съм имал! Тази година продадох общо 4 (четири) коли: две мои, една с пълномощно и една на приятел, като аз движех всичко. Мисля, че някои автокъщи не успяват да го постигнат.
    Последна редакция от snake; 05.11.2020, 20:07.

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Ще ставам дядо за трети път!
    А така ! Честито !

Напиши коментар:

• muns61
    отговори
    Ще ставам дядо за трети път!

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Да се оплача и похваля не съм вярвал че има и такива хора все още в България.
    Едно момче ми жулнало бронята като тръгвало .Бил спрял зад мен и не преценил и жулнал колата малко но се вижда.
    Но нали на колата пише че колата е на ключара нещеш ли след 2 часа идва на работата и ми казва каква беля е направил
    Предложи ми пари -викам не знам колко струва пребоядисване на част от бронята взе пари от банката и ми даде сто лева -

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Тя ги бе скрила и от горе не се вижда а зайката седи на вън като мома и нали имат двустаен апартамент Три дни гледам кротка седи си .
    Тя ги гледа по 5-10 минути на 3 часа някъде .Тази порода е за ядене 4 кг . Другите в апартамента са ангорски но тях ги махам сменяме породата-
    Click image for larger version

Name:	IMG_20200708_200141.jpg
Views:	1
Size:	162,5 KB
ID:	2099001

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    До колкото знам, пипнеш ли новородено, зайката го отбива.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Да се похваля имаме 8-10 зайчета
    мама зай не ми дава да ги пипам .

Напиши коментар:

• involve
    отговори
    optimeon написа: Преглед на мнението
    Взех си нова кола
    Чисто нова,или "нова" втора радост?
    Снимки,ревю какво харесваш и какво те дразни в нея,моля...
    Аз скоро,не мисля да сменям "баба Меца" защото ми върши добра работа,но все пак.

Напиши коментар:

• dabadaba
    отговори
    По тази логика си сготви кучето и котката.
    Някъде си ги готвят, но по нашите ширини не е прието.
    А иначе заекът си е заек - не знам защо са набедили тези, дребните, за декоративни. Тия, дето се водят "великан" да не би да ги впрягаме?

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Точно, за гурме.
    По тази логика си сготви кучето и котката.

Напиши коментар:

• optimeon
    отговори
    Взех си нова кола

Напиши коментар:

Working...
X