Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се ! - част 8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kay_
    отговори
    Да се похваля, приятели ... пак си имам Фиат!

Снимки и инфо, по натам!
    А, честито. На скоро изчезна една обява на едно жълто Купе...да не си ти новия собственик?

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори

Снимки и инфо, по натам!
    ЧЕСТИТО !

Напиши коментар:

• Jimy
    отговори

Снимки и инфо, по натам!

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Защото идеята е задната брония, стоповете и задния капак да отидат в една друга Мареа. А ако питаш за липсващите елементи от металната конструкция, това е от ръжда
    Разбрах.

Напиши коментар:

• JTR
    отговори
    dobrujanetza написа: Преглед на мнението
    А защо задницата и е в такъв вид ?
    Защото идеята е задната брония, стоповете и задния капак да отидат в една друга Мареа. А ако питаш за липсващите елементи от металната конструкция, това е от ръжда

Напиши коментар:

• slonikon
    отговори
    Не мога да се удържа: Ботевград - Козлодуй, точно по книжка.

Click image for larger version

Name:	Extra-urban Bravo.jpg
Views:	1
Size:	105,9 KB
ID:	2099237Click image for larger version

Name:	Extra-urban.jpg
Size:	33,7 KB
ID:	2099238

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    А защо задницата и е в такъв вид ?

Напиши коментар:

• chaveto
    отговори
    Оказа се че в Габрово правят електромери или поне части за тях, не съм сигурен кое точно. Научих следното от съученик на затя, който работи там: Когато има консумация диодът му мига, ако спре консумацията свети постоянно за някакъв период от време, след което заспива, като Уйндос-а. Иначе се сменят показателите на монитора му, дневна, нощна, дата, час и още един бог знае какво.
    Точно така, сега ако искаш или можеш да провериш с правилен уред дали отчита правилно или да запишеш показанията, да включиш уред който има табелка и на нея пише какво консумира и да засечеш за дадено време какво ще покаже електромера.

Напиши коментар:

• JTR
    отговори
    Оплаквам се!
    Отиде си най-добрата кола, Мареата...
    RIP 14.02.1997 - 14.10.2021

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    Оказа се че в Габрово правят електромери или поне части за тях, не съм сигурен кое точно. Научих следното от съученик на затя, който работи там: Когато има консумация диодът му мига, ако спре консумацията свети постоянно за някакъв период от време, след което заспива, като Уйндос-а. Иначе се сменят показателите на монитора му, дневна, нощна, дата, час и още един бог знае какво.

Напиши коментар:

• Hristian_Aleksiev
    отговори
    Точно така се държат електромерите и в нашето табло, ако няма никаква консумация - светят постоянно.
    Друго си беш едно време с въртящия диск Не отива на добре тоя свят

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    ...Въпросът ми е, редно ли е моя при изключени бушони да свети постоянно? Електормерът е трифазен, ако това има значение.
    [ATTACH=CONFIG]109062[/ATTACH]
    Точно така се държат електромерите и в нашето табло, ако няма никаква консумация - светят постоянно.

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    Има ли някой, който да разбира от електромери? Предния месец платих доста ток, имахме наистина доста използвани ел. уреди, но днес реших да проверя как ще реагира електормера при изключени бушони в апартамента. Във входа сме 9 апартамента в 3 от тях никой не живее, в един правят ремонт /днес не са тук/ от останалите 5 би трябвало електромерите да показват консумация. 3 от тях включително моя, при изключени у дома бушони, светеха постоянно един премигваше а другия нямаше никаква индикация. Когато включих бушоните моя започна да мига-явно, отчита консумация.
    Въпросът ми е, редно ли е моя при изключени бушони да свети постоянно? Електормерът е трифазен, ако това има значение.
    Click image for larger version

Name:	IMG_20211014_110619.jpg
Size:	67,5 KB
ID:	2099234

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Taзи комисия, която мисли всички тези глупости и учебници с Пернишки вестник по главата, докато им дойде акъла !

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    ИЦ I модул - Власт и институции (ИУЧ -това било история
    https://souhristobotev.com/wp-conten...0%BA%D1%82.pdf

Напиши коментар:

Working...
X