muns61 написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Ами може би така трябваше, но реших да сваля главата, да огледам как е в цилиндрите. Мотора е като нов отвътре, още има следи от заводския хонинг, чудя се дали не е правен малко преди аз да го взема или просто е много добре поддържан. Но каквото и да е, искам да го засиля малко и сега се чудя за ковани биели...Hristian_Aleksiev написа: Преглед на мнениетоЩе позагладиш малко вала, нови лагери и пак в боя
Напиши коментар:
-
-
Оплакване 1: Пералнята ни, Уърпул, е от 26.02. на ремонт и още не е готова!
Хвалба: Имаме нова пералня, от края на февруари.
Оплакване 2: Имаме нова тоалетна /втора в апартамента/, която се олива /казанчето/ и не работи нормално. Ще я сменим, но 50-те лева за монтаж трябва да се платят наново...
Оплакване 3: Телевизорът в къщата от доста време маже цветовете.
Хвалба 2: Сменихме телевизора с LCD. Опасението ми беше, че на баща ми ще му се развалят очите.
Напиши коментар:
-
Благодаря ти, честита придобивка и на теб!JTR написа: Преглед на мнениетоЧестито за Бравото! Много безаварийни километри.
Да се похваля и аз, онзи ден си взех Купе, 2.0, 16в турбо за реставрация.
[ATTACH=CONFIG]108785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108786[/ATTACH]
Пу пу, много хубав цвят, красавица си е!
Много късмет! Показвай снимки от време на време до къде е проекта.
Напиши коментар:
-
Успех с начинанието !JTR написа: Преглед на мнениетоЧестито за Бравото! Много безаварийни километри.
[ATTACH=CONFIG]108785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108786[/ATTACH]
Напиши коментар:
-
Честито за Бравото! Много безаварийни километри.blue_coconut написа: Преглед на мнениетоДа ъп-нем малко темата с една хвалба от мен! Вчера станах собственик на втория (засега) Фиат в живота ми, а именно Браво 2 1.4 150 к.с., по мое желание исках да бъде черна, 150 к.с., и след дълго търсене, в правилния момент излезе точно такава.
През вчерашния доста луд и топъл ден успях да й навъртя малко над 100 км., и мога да кажа, че съм изключително доволна. 

Напиши коментар:
-
Да ъп-нем малко темата с една хвалба от мен! Вчера станах собственик на втория (засега) Фиат в живота ми, а именно Браво 2 1.4 150 к.с., по мое желание исках да бъде черна, 150 к.с., и след дълго търсене, в правилния момент излезе точно такава.
През вчерашния доста луд и топъл ден успях да й навъртя малко над 100 км., и мога да кажа, че съм изключително доволна.
Напиши коментар:
-
Начи, оплаквам се! Тъпата кола се разпада в последните 2 месеца. Първо се прецака куплунга на вентилатора. Опрайхме го. После клапата за външен въздух взе да работи когато си иска. Най-вероятно пак куплунг. Издебнах я в отворено положение и вече не я пипам. Отпреди малко чистачките спряха - сигурно пак някой куплунг. ВъзмУтен съм!
Напиши коментар:
-
Не знам за похвала или за оплакване е,но след 29 години с марката "ФИАТ",днес се разделих с Мареа-та,а от 20.01 съм с Опел Антара 2,2Д 163к.с. 2013г.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: