lubo_Y10 написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Ама това са декоративни зайчета...?kluchar написа: Преглед на мнениетоДа се похваля дойде новата стока преди сами си отгледахме 10 и сега още 6 като мине 3 месеца фризера ще се напълни.
Напиши коментар:
-
Котвата на Сизукиту мноо фешън, и май се кара по фарватера а не като голф в дясната половина на ряката
Напиши коментар:
-
-
Да се оплача –налази- ме кърлеж снощи .Извадих го цял и го сложих да го нося за изследване
Дано няма последици
Напиши коментар:
-
Имам едновременно похвала и оплакване.
Смених на Фиатко сума ти чудесии - биалетки, нови задни накладки и нови барабани, сменена спирачна течност, монтаж на фланци отпред и отзад, както и претапициране на волана, защото имаше крещяща нужда. Минах я на реглаж, на ГТП, платих й гражданската... и днес сутринта идиотите от сметосъбирането така са "метнали" за пореден път кофата, че са ми ожулили багажника, и има вдлъбнатина. За съжаление каско нямам, и не очаквам някой да поеме отговорност за стореното, камо ли нещо повече, като например възстановяване на разходите, но при положение, че си плащам всичко и на време, сега ще трябва и за нечия чужда грешка да пия една ледено студена вода. А каско и да направя, съм сигурна, че ще е след дъжд качулка, макар че по колата ми има повече щети, причинени от други лица, отколкото лично мои. Но явно това е животът понякога - радост и тъга...
Напиши коментар:
-
Хвалба-оплакване- на 302 000 съединителя се предаде- тотал щета заедно с маховика. На негово място Жоро сложи от HGT. Сега педала на съединителя е като перце. Дано и този изкара толкова.
Напиши коментар:
-
На снимките се вижда, че се отварят под ъгъл настрани и така се стабилизира.
Напиши коментар:
-
Е то краката на масичката не трябва да се движат, щото няма къде да ходи, а и ще пада. Как ги застопоряваш, за да стои стабилно?NikMar написа: Преглед на мнениетоНяма проблем, гайки дал господ, а за тези съм направил болтовете така, че при затягане докрай има луфт за движението на краката.
Напиши коментар:
-
Браво, майсторска изработка !NikMar написа: Преглед на мнениетоОт скука пак се направих на дърводелец. Синът ми поиска, да я наречем креватна масичка. Ето какво сътворих.
[ATTACH=CONFIG]108142[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108144[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108145[/ATTACH]
Напиши коментар:
-
Няма проблем, гайки дал господ, а за тези съм направил болтовете така, че при затягане докрай има луфт за движението на краката.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: