Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се ! - част 8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• dobrujanetza
    отговори
    Хвалба- на днешната дата през 2002 година се преместихме в Пловдив. Може да има някаква символика в цифрите...

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Click image for larger version

Name:	IMG_20200316_131811.jpg
Views:	1
Size:	129,1 KB
ID:	2098858
    Найс, а?

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    Това че не ви пускат в отпуск от икономическа гледна точка е добре, пожелавам ви да се опазите да сте здрави. Дано "намордниците" и личната хигиена ви опазят. Колкото до колите, както казват "Липсата на лоши новини е добра новина". И все пак може да се обаждаме от време на време за да знаем, както казват по наше село, че "не сме минали към Енергото".

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    Тук сме
    Аз сглобявам мебели, и нямам много време за форума, но ето ме на, сега почивам
    Хваля се - одисеята-ремонт на апартамента ми приключи, вчера се разплатихме с майстора.
    Аз си сглобих кухнята, остана да сложа плота и мивката.
    Утре започвам да сглобявам спалнята, но и там ще чакам матрака.
    Общо взето принудителните отпуски през седмица добре ми дойдоха.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Какво става тука? Нещо напоследък форумът почти заспа. Нали извънредното положение не важи за форума, можем да си влизаме без страх. Къде сте бе хора!!!
    Много от колите са замразени, не се чупят и няма нови теми по този случай.

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Какво става тука? Нещо напоследък форумът почти заспа. Нали извънредното положение не важи за форума, можем да си влизаме без страх. Къде сте бе хора!!!
    Някои не ни пускат в отпуск ...

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    Еха, да ви радва и много здрав да расте адаша.

п.п. Ама и ти стана типичен дядка с Лада.
    Точно!

Напиши коментар:

• Hristian_Aleksiev
    отговори
    Станах дядо! Вчера в София се роди най-новото попълнение на многобройната ни фамилия - нашият внук Борис .
    Браво. Да сте живи и здрави цялата рода, и ладата покрай вас :P

---Мнението Ви беше слято автоматично---

За 6-ти път не ме видяха...
    Дано да се разминеш само с калник и врата. Стискам палци само прага да е крив, а не и гредата...

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Станах дядо! Вчера в София се роди най-новото попълнение на многобройната ни фамилия - нашият внук Борис .
    Еха, да ви радва и много здрав да расте адаша.

п.п. Ама и ти стана типичен дядка с Лада.

Напиши коментар:

• todorakiggg
    отговори
    Честито, много здраве и много щастие на бебето и на всички около него.

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Да Ви е честито!

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    Последна редакция от snake; 25.03.2020, 15:15.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    С голямо съжаление искам да се оплача - налага ми се да продам МАЙБАС-а. Ако някой търси - да пише на лично. И няколко приятели също продават майбаси, така че ще има за всички.

Търся да купя Хумана за малката и не мога да намеря никъде, това също е оплакване.

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    За 6-ти път не ме видяха...
    За съжаление има и заплеси зад волана...

Напиши коментар:

Working...
X