Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Хвалба- на днешната дата през 2002 година се преместихме в Пловдив. Може да има някаква символика в цифрите...
-
Това че не ви пускат в отпуск от икономическа гледна точка е добре, пожелавам ви да се опазите да сте здрави. Дано "намордниците" и личната хигиена ви опазят. Колкото до колите, както казват "Липсата на лоши новини е добра новина". И все пак може да се обаждаме от време на време за да знаем, както казват по наше село, че "не сме минали към Енергото".
Напиши коментар:
-
Тук сме
Аз сглобявам мебели, и нямам много време за форума, но ето ме на, сега почивам
Хваля се - одисеята-ремонт на апартамента ми приключи, вчера се разплатихме с майстора.
Аз си сглобих кухнята, остана да сложа плота и мивката.
Утре започвам да сглобявам спалнята, но и там ще чакам матрака.
Общо взето принудителните отпуски през седмица добре ми дойдоха.
Напиши коментар:
-
Много от колите са замразени, не се чупят и няма нови теми по този случай.NikMar написа: Преглед на мнениетоКакво става тука? Нещо напоследък форумът почти заспа. Нали извънредното положение не важи за форума, можем да си влизаме без страх. Къде сте бе хора!!!
Напиши коментар:
-
Някои не ни пускат в отпуск ...NikMar написа: Преглед на мнениетоКакво става тука? Нещо напоследък форумът почти заспа. Нали извънредното положение не важи за форума, можем да си влизаме без страх. Къде сте бе хора!!!
Напиши коментар:
-
Какво става тука? Нещо напоследък форумът почти заспа. Нали извънредното положение не важи за форума, можем да си влизаме без страх. Къде сте бе хора!!!
Напиши коментар:
-
Точно!BO написа: Преглед на мнениетоЕха, да ви радва и много здрав да расте адаша.
п.п. Ама и ти стана типичен дядка с Лада.
Напиши коментар:
-
Браво. Да сте живи и здрави цялата рода, и ладата покрай вас :Psnake написа: Преглед на мнениетоСтанах дядо!
Вчера в София се роди най-новото попълнение на многобройната ни фамилия - нашият внук Борис
.
---Мнението Ви беше слято автоматично---
Дано да се разминеш само с калник и врата. Стискам палци само прага да е крив, а не и гредата...gamma написа: Преглед на мнениетоЗа 6-ти път не ме видяха...
Напиши коментар:
-
Еха, да ви радва и много здрав да расте адаша.snake написа: Преглед на мнениетоСтанах дядо!
Вчера в София се роди най-новото попълнение на многобройната ни фамилия - нашият внук Борис
.
п.п. Ама и ти стана типичен дядка с Лада.
Напиши коментар:
-
Честито, много здраве и много щастие на бебето и на всички около него.snake написа: Преглед на мнениетоСтанах дядо!
.
Напиши коментар:
-
Да Ви е честито!snake написа: Преглед на мнениетоСтанах дядо!
.
Напиши коментар:
-
С голямо съжаление искам да се оплача - налага ми се да продам МАЙБАС-а. Ако някой търси - да пише на лично. И няколко приятели също продават майбаси, така че ще има за всички.
Търся да купя Хумана за малката и не мога да намеря никъде, това също е оплакване.
Напиши коментар:
-
За съжаление има и заплеси зад волана...gamma написа: Преглед на мнениетоЗа 6-ти път не ме видяха...
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: