Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се ! - част 8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Jimy
    отговори
    ntodorov написа: Преглед на мнението
    Хвалба: ... Дъщеря ми е сред медалистите. ...
    Честито и голямо БРАВО! Кефа е голям и най-важното ... поддържайте огъня, защото без таквизи деца сме загубени!!!!
    Иначе чалгията е масовка ... и според мен няма спасение ... оплаках се!
    Мога да се похваля, че ... въпреки че си смених турбото /сам, самичък/ с чистак ново, пак хвърля масло във всмукателния!?!? Нещо дренажа на турбината се е5ава, но ще сложа един възвратен клапан та да видим

Напиши коментар:

• ls1
    отговори

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    Хвалба: Децата от ППМГ Бургас и СМГ София се заърнаха току що от ЮАР с един златен, два сребърни и два бронзови медала от индивидуалното и отборен бронзов медал от две възрастови групи на голям международен турнир. Дъщеря ми е сред медалистите.
    Оплакване: Децата бяха изпратени с телевизия от ЮАР, тук интерес е проявила само една местна телевизия и никоя медия за сега. А кажете ми, как да си задържим децата тук, като държавата ни нехае, а медиите ни предпочитат да
    пишат за новите джуки и дупе на НиЛо, или как някоя си изтегната на шезлонг нейде из родното ни черноморието се снимал как с премрежен поглед "пие"...пуканките си от сламка.

Напиши коментар:

• yeksuh
    отговори
    Ние тук в България можем да се похвалим с доста бърз интернет на средно ниво потребител. В други доста по-развити държави е доста по-бавен като средна стойност. За някой от тях 32 си е съвсем нормално.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    2 неща станаха за хвалене:

- смених си кондензатора на климатика на колата и се преродих, работи изключително добре, охлажда мега-бързо, държи нормално налягане, в движение сваля до 5.3 - 6.0 градуса на централните клапи. Естествено, ремонтът извършен от Веско Arsenal88.

- влязох в 21 век откъм скорост по кабел към интернета. Минах на друг оператор, който ми предоставя 75 Мб, (32 на стария). Сега форумът се зарежда 2 пъти по-бързо

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    В една друга тема се оплаках, че ъглошлайфчето ми предаде богу дух, та искам да попитам за някое средно бюджетно решение за ново. Сумата е 60-80 лв., нещо от рода на RTR, Raider или подобно, кое е за предпочитане турско или китайско? Насочил съм се към следните параметри: мощност 700-900 В, обороти 11000 са достатъчни и е желателно да може да се регулират, диаметър на диска 125 /115 дали ще е достатъчен?/. Ако на ъглошлайф за 115 сложа диск 125 / щита мога да го взема от стария/ ще има ли затруднения добичето с периферни скорости и тем подобни?

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Поемете на североизток. А?
    По-дългото обяснение - няколко дни ми се случва да използвам навигацията в чужд град. Задал съм адреса. Тъмно, въртя, не знам къде се намирам. Карам и разчитам на нея. И тя, навигацията, ми казва изведнъж да поема на североизток. А? Наляво или надясно да завия? Не, на североизток, спрямо навигаторката!
    Аз ли не знам къде е североизток, или попадам в ситуация, която ме обърква? Няколко пъти в последната седмица. Я по-сериозно.
    BO, зависи коя навигация ползваш. HERE ме води точно до адреса.
    Утре от Североизток потеглям към Филибето, че отпуската свърши... Това последното е оплакване.
    Последна редакция от dobrujanetza; 02.08.2019, 22:31.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Аз за това на навигацията като е пусна и викам че трябва да ходи спи като подава такива сигнали
    и понякога трябва да не се водим по нея .
    Виждал съм много хора да са на съвсем различно място от зададеното .

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Поемете на североизток. А?
    По-дългото обяснение - няколко дни ми се случва да използвам навигацията в чужд град. Задал съм адреса. Тъмно, въртя, не знам къде се намирам. Карам и разчитам на нея. И тя, навигацията, ми казва изведнъж да поема на североизток. А? Наляво или надясно да завия? Не, на североизток, спрямо навигаторката!
    Аз ли не знам къде е североизток, или попадам в ситуация, която ме обърква? Няколко пъти в последната седмица. Я по-сериозно.

Напиши коментар:

• M5kov
    отговори
    Недоспал съм, преуморен съм, цял ден тичам по някакви задачи, в работа не съм продуктивен и машината ми пусна 2 пъти гадно кафе. На обяд ми сервираха някакво подобие на винен кебап и някакво подобие на бананова торта.
    Ходих да търся някакъв убит офис-склад на Интерлогистика, че да си взема 1 шкафче от Икеа, чаках ги 1 час, че бяха в обедна почивка, сутринта заръчах 1 радиатор за вкъщи, после трябва да ходя и него да мъкна и побирам в колата, качвам до 5 етаж... След това трябва да изчегъртам шпакловката на една шупнала стена в хола, да шпакловам наново, да поставя една конзола с ключ, да добоядисам и някъде към 12-1 през ноща да си подготвя такъмите, че утре съм за риба в 4:30

Напиши коментар:

• yeksuh
    отговори
    Имам проблеми с хора олигофрени. Значи аз съм в къща и пред нас има бол места за паркиране и като цяло вечерно време само моята кола е там паркирана плътно винаги до оградата. Има обаче една фирма до нас, която сутрин през седмицата се изспиват всичките от нея и го препълват. До тук това не ми е проблем, нека си паркират. Проблемът ми е, че явно назначават все по-големи олигофрени и сега има нов идиот, който паркира всяка сутрин на 10см. от моята кола всеки път и ми драска вратата брутално. Вече ми писна от него. Опитах се да го предупредя няколко пъти, като говорих дори с управителя, сложих дори колче на 50см от моята кола за да разбере, че трябва да паркира по-далеч, но уви той е слезнал да го махне и пак е паркирал на 10см. Не знам въобще как слиза от колата при такова разстояние ... Никога нищо съм нямал като закачка, пререкания дори не го познавам тоя човек, но той с неговата трошка Рено за 1000 лева ми вдига кръвното сериозно. Имам една идея да купя 1 трошка и да я паркирам до моята за да знам, че никой няма да спира там и без това има достатъчно места за тях. Друг вариант не се сещам за сега. Нещо да ме посъветвате ?

П.С. Ако някой продава кола за 100-200 лв. може без двигател само купе за да го изтропосам там, че ми писна сериозно.
    Последна редакция от yeksuh; 02.08.2019, 14:11.

Напиши коментар:

• tambuhtaneca
    отговори
    Чудих се, чудих се къде да го пусна този текст, къде трагичен, къде комичен, но ей тук попадна в крайна сметка:
    https://www.fiat.bg/warranty/
    Въпроса е какво е покритието. И дали тази удължена гаранция всъщност не е просто застраховка като удължената гаранция на Мото-Пфое, която не покрива ангренажен ремък например и не е към завода производител, а към застраховател.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Чудих се, чудих се къде да го пусна този текст, къде трагичен, къде комичен, но ей тук попадна в крайна сметка:
    https://www.fiat.bg/warranty/

Напиши коментар:

• JTR
    отговори
    Оплакване: Нещо, някога май е разливано в багажника на моята Мареа, защото от ляво е изгнила като Опел след дъжд. Левия праг също се оказа по-зле от страна на ръжда от колкото си мислех.
    Click image for larger version

Name:	20190728_130424.jpg
Views:	1
Size:	316,1 KB
ID:	2098556Click image for larger version

Name:	20190728_142113.jpg
Size:	339,8 KB
ID:	2098557
    За капак, както си карам вчера сутринта, тръгвам да превключа скорост и усещам че нещо ме гъделичка по ръката. Гледам, някакъв тлъст паяк ми се паркирал отгоре на ръката. Добре, че нямаше коли в насрещното (имам фобия от тези твари).

Да се похваля, най-накрая събрах и изчистих Мареата, вече отново е 4 местна и няма висящи кабели във всяка посока. Също така излезе и едно добро нещо от тази ръжда! Скъса се тръбата влизаща в най-задното гърне.
    Click image for larger version

Name:	20190727_205301.jpg
Size:	414,1 KB
ID:	2098558

В момента колата звучи уникално, най-вече в тунелите Може да ми се струва, но май и върви повече

П.П. Клипа е след скъсването на тръбата, но преди напълното премахване на гърнето. В момента е същото, но с повече дълбочина/бас.
    Последна редакция от JTR; 30.07.2019, 11:34.

Напиши коментар:

• blue_coconut
    отговори
    Не съм отговорила дали съм минала 10% повече с това гориво, защото все още го харча. Но обещавам, че ще пиша, защото на мен ми е не по-малко интересно, предвид, че стил на каране, маршрута, по който минавам, както и часовете, в които карам, са доста идентични месец с месец, и ако съм направила с 10% повече пробег, ще призная, че са ми сипали 48, 5 литра. Иначе мисля да продължа с експеримента в следващите месеци и на други вериги бензиностанции.

Напиши коментар:

Working...
X