Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се ! - част 8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• snake
    отговори
    Имаме си още един софтуерен инженер във фамилията ! Вчера малкият син успешно взе държавните изпити с обща оценка от задачи и теория 5,68 и вече е бакалавър в специалността Софтуерно инженерство на СУ "Климент Охридски". Трябва да се учи, това е истината.

Напиши коментар:

• plamendor
    отговори
    Антон Оруш

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Абе не се заричай
    е ако не е много нетърпим случая
    Сляпата неделя не е била много благосклонна към тебе .
    Времето ще покаже .
    Следващия път ГЛЕДАШ повече-няма да седиш сам я.

Напиши коментар:

• gamma
    отговори
    Развеждам се с жената след 15 год. брак.
    Оплакване или хвалба...

Напиши коментар:

• Tempras
    отговори
    Омръзнало ми е от тия чалми.
    Границите приличат на битак.
    Тия излизат и лягат да спят на тревата, изхвърлят сума ти боклуци по земята и става истински катун.
    И това защото са малоумни и отказват да пътуват със самолет. Не знаят явно как да си купят билети и да стигнат до самолета, който пътува за 1ч, и пътуват 28 часа правейки мазало
    Изпреварвам ги отдясно и ги предреждам на всички граници и изобщо не ми пука.

Напиши коментар:

• tambuhtaneca
    отговори
    Е това всяка година е така - в края на юни, до средата на юли турчолята се прехвърля от Германия в Турция и е мазало по границите, не само по сръбско-българската, а и хърватската и унгарската. После края на август трафика се обръща в другата посока.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Click image for larger version

Name:	Lenovo_A1000_IMG_20190629_185601.jpg
Views:	1
Size:	124,1 KB
ID:	2098506Click image for larger version

Name:	Lenovo_A1000_IMG_20190629_185624.jpg
Views:	1
Size:	210,5 KB
ID:	2098507Да се оплача
    Днес ходихме до НИШ на отиване добре почти нямаше чакане на границата
    но на връщане почти 6 часа чакане от 12 гишета работят 6
    А гастербайтери колкото щете имаше поне 4 км опашка и бавно върви.
    Добре че минахме по стария път и се вляхме на половинага опашка.
    Последна редакция от kluchar; 30.06.2019, 07:07.

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    За математиките се оказа, че няма проблем, но за компютърните няма да ги вземат з/о държат на нова литература, което е логично. Имам възможност и да питам в градската библиотека, ще видим.

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    Ще пробваш ли за момче?
    Рано е да се каже
    Времето ще покаже кога и дали

Относно книгите от питането на колегата @NikMar - щом имаш вариант за библиотеката изобщо не го мисли.

Напиши коментар:

• M5kov
    отговори
    Наснимай ги и ги пусни в ОЛХ или по фейсбук групите на някакви символични цени.

Напиши коментар:

• JTR
    отговори
    Реших да не отварям нова тема за това питане и смятам, че няма да е проблем. Какво правите със стара непотребна литература? Имам в предвид стара специализирана, като книги за стари компютри, програмни езици и други от сорта. Хем ми са излишни хем ми свиди да ги хвърля. Пазя например ръководство за компютър "Изот", ръководства застари версии на Windows, стари офиси, учебници за различни програмни езици: както казваше едн колежка "език бъзик", Фортран, Клипер, Оракъл и т.н. Имам и много книги по математика, но тя не остарява, тя е вечна. Моите деца отдавна са пораснали, но и двамата не станаха математици, но за книги по математика въобще нямам намерение да се оттървам от тях, най много някой от тях мога да ги даря на ТУ Габрово, щерката работи в библиотеката и нямам проблем, не ги изкупуват, а приемат само дарения.
    Редиш ги по мазета, шкафове, гардероби, килери и т.н. След време сами изчезват, без майтап. Не знам как, но след достатъчно време просто никой не може да ги намери. Така хем ги изхвърляш, хем не ти се свиди.

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    Реших да не отварям нова тема за това питане и смятам, че няма да е проблем. Какво правите със стара непотребна литература? Имам в предвид стара специализирана, като книги за стари компютри, програмни езици и други от сорта. Хем ми са излишни хем ми свиди да ги хвърля. Пазя например ръководство за компютър "Изот", ръководства застари версии на Windows, стари офиси, учебници за различни програмни езици: както казваше едн колежка "език бъзик", Фортран, Клипер, Оракъл и т.н. Имам и много книги по математика, но тя не остарява, тя е вечна. Моите деца отдавна са пораснали, но и двамата не станаха математици, но за книги по математика въобще нямам намерение да се оттървам от тях, най много някой от тях мога да ги даря на ТУ Габрово, щерката работи в библиотеката и нямам проблем, не ги изкупуват, а приемат само дарения.

Напиши коментар:

• muns61
    отговори
    Ще пробваш ли за момче?

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    Благодаря на всички за пожеланията!
    Вече станаха две момичета. Вкъщи е женско царство.

П.П. и аз съм като колегата. Малката тръгва на училище от Септември и си имаме ново попълнение в семейството

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Слав написа: Преглед на мнението
    Вече съм татко за втори път.
    Не бързах да се хваля, защото имаше малко драми, но вече всичко е наред
    ЧЕСТИТО, Колега!
    Много да Ви радват!

Напиши коментар:

Working...
X