Днес не ми еден...
Правя 1 седмица сайт за чудо и приказ, пращам го на една пача, която не знам каква е на шефа на въпросната фирма и тя започва да мрънка - ама не е това, което сме искали, ма това не тука, ма това защо там...
Тюх, най-накрая и мен ме украсиха с фишче между Враца и Мездра. Явно вече много са ми набрали щом за превишение от 13 км/ч са се напънали да ми пратят честитка. Но се движа в правилната посока, де, предвид предишния ми акт, който беше за 14 км/ч отгоре. Явно на всеки 13 години ставам по-дисциплиниран шофьор
Все пак в мен тлее едно съмнение, щото бях останал с впечатлението, че в известието трябва да пише и грешката на уреда, с който е направено измерването, а в моето я няма. Да не са им станали вече свръх точни радарите?!
Значи... пада ти се! Ти си знаеш защо!
А иначе - аз там изгърмях миналата Коледа с 300 лв (210), и от тогава карам като пенсия.
Почти задължително има тринога между Мездра и Враца.
Ползвай Waze, почти винаги са обозначени къде са.
Абе не, щракнали са ме в обратната посока, докато пълзейки с малко по-висока скорост, съм се опитвал да изпреваря товарните автомобили. Ограничението си е 90. Аз си ги знам, че са там, ама как съм я изпуснал не ми е ясно. Както беше писано преди година и половина, много е подло, че преди 2 години изведнъж започнаха да причакват там. Освен вече написаното, условията са като на скоростен път и е много изкушаващо да си решиш проблемите с разните охлюви преди да навлезеш в прохода.
Все пак в мен тлее едно съмнение, щото бях останал с впечатлението, че в известието трябва да пише и грешката на уреда, с който е направено измерването, а в моето я няма. Да не са им станали вече свръх точни радарите?!
Може да са те щракнали с някоя тринога - те май са "точни" със скоростта и не дават отклонения...
Тюх, най-накрая и мен ме украсиха с фишче между Враца и Мездра. Явно вече много са ми набрали щом за превишение от 13 км/ч са се напънали да ми пратят честитка. Но се движа в правилната посока, де, предвид предишния ми акт, който беше за 14 км/ч отгоре. Явно на всеки 13 години ставам по-дисциплиниран шофьор
И ново оплакване:
Преди около месец ми се спука предното стъкло, от камъче от предния автомобил... Преди седмица и ме глобиха за това 30 лв с фиш, та се наканих да го сменя.
Вчера дойде стъклото, оставих колата, и днес си я взех. Всичко точно, но още с влизането днес в гаража им, едно от момчетата казва - да ти кажем, че капачето под огледалото си го нямаше като си оставил колата, да не кажеш, че ние сме го загубили...
Бе мама му стара, точно това капаче си беше там, педалчета ниедни, сигурен съм, щото огледах всичко преди да оставя колата. А и да е паднало по някаква причина, трябва да си е в купето. Яд ме хвана, че не направих една снимка на състоянието, в което я оставям... Друг път ще знам.
Тия са го счупили като са го сваляли, и сега ме хвърлят по върбите, че го било нямало.
Не е болка за умиране, то това капаче не се вижда ни отпред (има затъмнен участък покрай датчиците на стъклото), ни отзад, че се пада точно зад огледалото.
Ама много мразя да ме лъжат в очите и да ме правят на балама.
Както и да е, майната му, със собственика се познаваме, реших да не се разправям повече...
От известно време ми се въртят мисли за нова стара кола.
Е, извъртяха се
В крайна сметка реших да стегна Мими. От днес е с нови дискове и накладки, нови амортисьори, нови тампони и маншони, обслужен двигател (ремъци, ролки, течности, филтри, свещи, кабели, абе всичко) и нов интериор. Майстора на стенда каза, че не е виждал 20 годишна кола с геометрия както е излезнала от завода. Не в допустимите норми, а със заводски такива!
Иии, днес все едно се качих на друга кола...
В Търново винаги гостите са с предимство. Аз нали съм си Болярче под прикритие( номера ми е Е). И мен са се опитвали да ме вдигнат, въпреки че всички коли бяхме в нарушение, но другите бяха с номера ВТ.
Напиши коментар: