Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се ! - част 8
Collapse
X
-
Това канди видя ли , че е с дълбочина 44см. Тези перални ,мисля са произведени в Русия.За добро изпиране най-важни са програмите на пералнята, така че по-добре да е доказана марка при тая техника и бих ти препоръчал да е с инверторен мотор.
Напиши коментар:
-
По добре Финлукс те са Турски на Вестел - може и Беко. Най дебрр качество цена.
Напиши коментар:
-
Оплакване! Счупи се пералнята, барабана направо се откачи от оста. Хубава беше, Самсунг и служеше над 12 г. Перлата на времето я разглабях и сглабях за норматив, но тази с тези пластмасови казани не се наемам да ги разглабям освен за скрап. Та сега чакам да дойде черния Петър/петък де/ до тогава ще перем при щерката. Набелязъл съм нещо в средния клас, Самсунга май беше към 600 лв. сега не ми се дават толкова та съм хвърлил око на тези: https://zora.bg/product/fx7-815w https://www.technopolis.bg/bg/Peraln...3-2-S/p/688852 .Има и Индезит, но приятел на зетя работещ в Зора му казал, че от 10 продадени в Габрово са върнати 2 неподлежащи на ремонт, а това са си 20% брак, затова препоръча Финлукса.Последна редакция от NikMar; 13.11.2019, 12:42.
Напиши коментар:
-
Ще му оставя листо с текст. Изобщо не ми се стои да го чакам пред колите и я дойде, я не. Ама много време му отделихме на тоя. Айде за друго - доволен съм от това, че кандидатът за районен кмет в моя район спечели, а на първия тур беше доста назад.
Напиши коментар:
-
Какво те спира? Бъди промяната, която искаш да видиш в другите!ogi28b написа: Преглед на мнениетоПо-евтино излиза да дам на някой циганин 5 лева и една монтажна пяна, и кой откъде е.
Иначе, не се шегувах за молбата да си я премести. Може просто да те напсува и да ти се изсмее, но може пък и да те послуша. Иненадващо, но понякога и с добро става.
Напиши коментар:
-
Паркоместата не са разчертани. Определят се от положението на останалите коли и непреместваемите обекти. Но категорично е това, че втората кола умишлено е спряла по начин, по който може да паркира единствено точно определен друг автомобил. Няма как да му запуша шофьорската врата с оправдание, че аз съм спрял както трябва а той - не, защото нищо не му пречи да ми изпочупи колата, чистачките, огледалата, да ми нареже гумите и после ходи доказвай кой го е направил. В общината и да се оплача, проверка ще мине след 2-3 месеца и най-много да кажат, че автомобилът е паркиран на обществен паркинг с неочертани места. То на очертаните не проверяват и не глобяват, особено в зоните в центъра извън работното им време, та представям си как някой ще дойде в кварталите да проверява.
А паяк на какво основание да викам, като нито колата е моя, нито е блокирал гараж, нито друга кола. Ако изобщо се съгласят да го местят, ще трябва аз да плащам, а пари за глупости нямам. По-евтино излиза да дам на някой циганин 5 лева и една монтажна пяна, и кой откъде е.
Напиши коментар:
-
ogi28b написа: Преглед на мнениетоПонеже го спомена, ама съм си го мислел и аз - защо общината не предлага услугата "платено паркомясто" (поне софийската, а за други градове не съм проверявал)? Можеш да си платиш "служебен абонамент", но само в синя и зелена зона в София, и то ако си юридическо лице, и при разни условия за дни, часове и др... Сега, друг е въпросът, че разни, дето са си платили за служебен абонамент, след като му мине часът, после слагат някакви вериги, огради, конуси и прочее, като си мислят, че мястото е вечно тяхно. Но те не са важни сега. Но аз лично бих си платил лично паркомясто веднага, с поставена маркировка и знак, с валидност от 17:00 до 09:00 , след което ако е свободно - може да го ползва всеки. Ако трябва и целодневен абонамент ще му плащам. Ама глупавата община, не стига, че цялата ѝ земя е обзета от коли, ами не си прави труда да изкара пари от това.
Помоли го да си я премести, ако откаже оплачи се в общината. Ако те откажат да я приберат, викни частна фирма с паяк да я вдигнат и заведи дело срещу собственика, да ти покрие разходите
Напиши коментар:
-
Паркираш, като вариант 1. Той така или иначе не я кара тази кола. Ако пък има намерение, ще влезе през дясната врата, тъй като ти си спрял нормално, в очертанието, а той накриво, като е излязъл от паркомястотоogi28b написа: Преглед на мнениетоИскам да изкажа възмущението си от следната "картинка":
[ATTACH=CONFIG]107716[/ATTACH]
Напиши коментар:
-
Да се похваля - днес ходихме за риба с приятели - нищо не хванахме, но беше весело и приятно.
Пак да се похваля - вече имам няколко поръчки през сайта, които почти ми платиха месечния разход за осигуровки и счетоводство, има някаква светлина в тунела
Напиши коментар:
-
Едно момиче подаряваше такъв гараж преди време и преместването излизаше поне 600 лв в Лѝлин
бил тежал незнам си колко тона и трябва кран поне 10 т
Напиши коментар:
-
Мобилно, при това. Мога да си го местя при нужда. Или да го пльосна пред другите напряко, да не могат да си отварят.Stefanaki написа: Преглед на мнението
Сложи си и ти един бетонен гараж. Така ще си имаш паркомясто.
Напиши коментар:
-
Това е малко като - изхвърли боклук и ти, за да стане сметище и някой да го изчисти.....Stefanaki написа: Преглед на мнението
Сложи си и ти един бетонен гараж. Така ще си имаш паркомясто.
Напиши коментар:
-
О, на фона на всичко останало - паркоместата да са проблема! По-скоро това показва общата култура на всички - всеки гледа само себе си, така да си нагласи нещата, че на него да му е сгодно, без значение дали пречи на другите, дали им нахлува в пространството, дали спазва правила, закони и др. Важно е на него да си му е добре.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: