Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се ! - част 8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• dobrujanetza
    отговори
    Веко- препоръчано от майстор на перални.

Напиши коментар:

• kolev
    отговори
    Това канди видя ли , че е с дълбочина 44см. Тези перални ,мисля са произведени в Русия.За добро изпиране най-важни са програмите на пералнята, така че по-добре да е доказана марка при тая техника и бих ти препоръчал да е с инверторен мотор.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    По добре Финлукс те са Турски на Вестел - може и Беко. Най дебрр качество цена.

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    Оплакване! Счупи се пералнята, барабана направо се откачи от оста. Хубава беше, Самсунг и служеше над 12 г. Перлата на времето я разглабях и сглабях за норматив, но тази с тези пластмасови казани не се наемам да ги разглабям освен за скрап. Та сега чакам да дойде черния Петър/петък де/ до тогава ще перем при щерката. Набелязъл съм нещо в средния клас, Самсунга май беше към 600 лв. сега не ми се дават толкова та съм хвърлил око на тези: https://zora.bg/product/fx7-815w https://www.technopolis.bg/bg/Peraln...3-2-S/p/688852 .Има и Индезит, но приятел на зетя работещ в Зора му казал, че от 10 продадени в Габрово са върнати 2 неподлежащи на ремонт, а това са си 20% брак, затова препоръча Финлукса.
    Последна редакция от NikMar; 13.11.2019, 12:42.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Ще му оставя листо с текст. Изобщо не ми се стои да го чакам пред колите и я дойде, я не. Ама много време му отделихме на тоя. Айде за друго - доволен съм от това, че кандидатът за районен кмет в моя район спечели, а на първия тур беше доста назад.

Напиши коментар:

• JTR
    отговори
    По-евтино излиза да дам на някой циганин 5 лева и една монтажна пяна, и кой откъде е.
    Какво те спира? Бъди промяната, която искаш да видиш в другите!
    Иначе, не се шегувах за молбата да си я премести. Може просто да те напсува и да ти се изсмее, но може пък и да те послуша. Иненадващо, но понякога и с добро става.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Паркоместата не са разчертани. Определят се от положението на останалите коли и непреместваемите обекти. Но категорично е това, че втората кола умишлено е спряла по начин, по който може да паркира единствено точно определен друг автомобил. Няма как да му запуша шофьорската врата с оправдание, че аз съм спрял както трябва а той - не, защото нищо не му пречи да ми изпочупи колата, чистачките, огледалата, да ми нареже гумите и после ходи доказвай кой го е направил. В общината и да се оплача, проверка ще мине след 2-3 месеца и най-много да кажат, че автомобилът е паркиран на обществен паркинг с неочертани места. То на очертаните не проверяват и не глобяват, особено в зоните в центъра извън работното им време, та представям си как някой ще дойде в кварталите да проверява.

А паяк на какво основание да викам, като нито колата е моя, нито е блокирал гараж, нито друга кола. Ако изобщо се съгласят да го местят, ще трябва аз да плащам, а пари за глупости нямам. По-евтино излиза да дам на някой циганин 5 лева и една монтажна пяна, и кой откъде е.

Напиши коментар:

• JTR
    отговори
    Понеже го спомена, ама съм си го мислел и аз - защо общината не предлага услугата "платено паркомясто" (поне софийската, а за други градове не съм проверявал)? Можеш да си платиш "служебен абонамент", но само в синя и зелена зона в София, и то ако си юридическо лице, и при разни условия за дни, часове и др... Сега, друг е въпросът, че разни, дето са си платили за служебен абонамент, след като му мине часът, после слагат някакви вериги, огради, конуси и прочее, като си мислят, че мястото е вечно тяхно. Но те не са важни сега. Но аз лично бих си платил лично паркомясто веднага, с поставена маркировка и знак, с валидност от 17:00 до 09:00 , след което ако е свободно - може да го ползва всеки. Ако трябва и целодневен абонамент ще му плащам. Ама глупавата община, не стига, че цялата ѝ земя е обзета от коли, ами не си прави труда да изкара пари от това.

Помоли го да си я премести, ако откаже оплачи се в общината. Ако те откажат да я приберат, викни частна фирма с паяк да я вдигнат и заведи дело срещу собственика, да ти покрие разходите

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    Искам да изкажа възмущението си от следната "картинка":

[ATTACH=CONFIG]107716[/ATTACH]
    Паркираш, като вариант 1. Той така или иначе не я кара тази кола. Ако пък има намерение, ще влезе през дясната врата, тъй като ти си спрял нормално, в очертанието, а той накриво, като е излязъл от паркомястото

Напиши коментар:

• M5kov
    отговори
    Да се похваля - днес ходихме за риба с приятели - нищо не хванахме, но беше весело и приятно.
    Пак да се похваля - вече имам няколко поръчки през сайта, които почти ми платиха месечния разход за осигуровки и счетоводство, има някаква светлина в тунела

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Едно момиче подаряваше такъв гараж преди време и преместването излизаше поне 600 лв в Лѝлин
    бил тежал незнам си колко тона и трябва кран поне 10 т

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Stefanaki написа: Преглед на мнението
    Сложи си и ти един бетонен гараж. Така ще си имаш паркомясто.
    Мобилно, при това. Мога да си го местя при нужда. Или да го пльосна пред другите напряко, да не могат да си отварят.

Напиши коментар:

• tambuhtaneca
    отговори
    Stefanaki написа: Преглед на мнението
    Това е малко като - изхвърли боклук и ти, за да стане сметище и някой да го изчисти.....

Напиши коментар:

• Stefanaki
    отговори

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    О, на фона на всичко останало - паркоместата да са проблема! По-скоро това показва общата култура на всички - всеки гледа само себе си, така да си нагласи нещата, че на него да му е сгодно, без значение дали пречи на другите, дали им нахлува в пространството, дали спазва правила, закони и др. Важно е на него да си му е добре.

Напиши коментар:

Working...
X