Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• evgeni85
    отговори
    А до оная година наливах на 2.25. Пази боже хахах.

Напиши коментар:

• viktorsterev
    отговори
    Току що на Круиза нафтата беше 1.79,с 10ст.отстъпка=1.69 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Напиши коментар:

• super_angel28
    отговори
    В Свиленград, на ЕКО налях дизел за 1.84 литъра 1.90 е, но с отстъпка става 1.84

Напиши коментар:

• fihi
    отговори
    evgeni85 написа:
    В Севлиево на Шопов налях нафта на 1.60. На минус 15 пали от раз. Върви си колата добре. Очаквах боклук ама се очудих. И той подбива с цени. Съседната на шел 1.89
    Колкото пъти съм зареждал там, не съм имал проблеми.

Напиши коментар:

• evgeni85
    отговори
    В Севлиево на Шопов налях нафта на 1.60. На минус 15 пали от раз. Върви си колата добре. Очаквах боклук ама се очудих. И той подбива с цени. Съседната на шел 1.89

Напиши коментар:

• M5kov
    отговори
    Не съм фен на сексистките шеги, още повече, когато не са на място. Не го приемай лично, не съм правил секс дълго време Моля, придържайте се към темата.

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    Какви са тези предупреждения???? Не мога да повярвам. АЗ си уважавам другите потребители и просто се пошегувах!! Не мога да повярвам и то от Мишо, когото смятах за точен. ПП и като гледам, малко по нагоре, вече има истинска обида и неуважение, точно за което се отнася написаното. "Докладвано" от колегата ls1. Ама там няма предупреждения. Аз като си правя майтам има. Не мога да те разбера наистина!?

Напиши коментар:

• ele
    отговори
    stilo_new написа:
    ls1 написа:
    Докладвано.
    Някой жени като не правят секс дълго време и се озлобяват.
    Ти пък да не си ми светил, че да знаеш кога съм или не съм правила? Ако може да не я дъвчиш пак тая тема.BO, мерси. Според това, което намерих, бензиностанцията се намирала някъде до Метро.

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    ls1 написа:
    Докладвано.
    Някой жени като не правят секс дълго време и се озлобяват.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    krasio_79bs написа:
    Днес за първи път в Бургас газта беше една стотинка по евтина от газта в Ст.Загора.
    Да видят те от де излиза газта, бенДзинът и нафтата. Тук вече ще сме с цени на едро...И без акциз, ако може. ПС: ТуЙ благо да не е заради протеста в събота.

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    krasio_79bs написа:
    Днес за първи път в Бургас газта беше една стотинка по евтина от газта в Ст.Загора.
    Старозагорци да излизат на бунт, това на нищо не прилича вече

Напиши коментар:

• krasio_79bs
    отговори

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    didich написа:
    Палим пунтото и заминавам за Мичиган http://fakti.bg/avto/169319-litar-be...va-37-stotinki
    Тоз пък. Мен с Бравата ме е страх от Сф да изляза, той за Мичиган тръгнал

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Палим пунтото и заминавам за Мичиган http://fakti.bg/avto/169319-litar-be...va-37-stotinki

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    ele написа:
    ls1 написа:
    Добре че е Марешки, ама ’благодарните’ варненци зареждат от веригите, които довчера ги дояха. Много далеч им идва тоз Марешки.
    И къде е на Марешки бензиностанцията, те май 2 вече, че не можах да я намеря?
    Ей тук:
    Код:
    https://www.google.com/maps/place/43%C2%B014’26.4%22N+27%C2%B051’55.6%22E/@43.2407933,27.8660062,17.04z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x0

Напиши коментар:

Working...
X