Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Току що на Круиза нафтата беше 1.79,с 10ст.отстъпка=1.69 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Напиши коментар:
-
В Свиленград, на ЕКО налях дизел за 1.84 литъра
1.90 е, но с отстъпка става 1.84
Напиши коментар:
-
Колкото пъти съм зареждал там, не съм имал проблеми.evgeni85 написа:В Севлиево на Шопов налях нафта на 1.60. На минус 15 пали от раз. Върви си колата добре. Очаквах боклук ама се очудих. И той подбива с цени. Съседната на шел 1.89
Напиши коментар:
-
В Севлиево на Шопов налях нафта на 1.60. На минус 15 пали от раз. Върви си колата добре. Очаквах боклук ама се очудих. И той подбива с цени. Съседната на шел 1.89
Напиши коментар:
-
Не съм фен на сексистките шеги, още повече, когато не са на място. Не го приемай лично, не съм правил секс дълго време
Моля, придържайте се към темата.
Напиши коментар:
-
Какви са тези предупреждения???? Не мога да повярвам. АЗ си уважавам другите потребители и просто се пошегувах!! Не мога да повярвам и то от Мишо, когото смятах за точен.
ПП и като гледам, малко по нагоре, вече има истинска обида и неуважение, точно за което се отнася написаното. "Докладвано" от колегата ls1. Ама там няма предупреждения. Аз като си правя майтам има. Не мога да те разбера наистина!?
Напиши коментар:
-
Ти пък да не си ми светил, че да знаеш кога съм или не съм правила? Ако може да не я дъвчиш пак тая тема.BO, мерси. Според това, което намерих, бензиностанцията се намирала някъде до Метро.stilo_new написа:Някой жени като не правят секс дълго време и се озлобяват.ls1 написа:Докладвано.
Напиши коментар:
-
Някой жени като не правят секс дълго време и се озлобяват.ls1 написа:Докладвано.
Напиши коментар:
-
Да видят те от де излиза газта, бенДзинът и нафтата. Тук вече ще сме с цени на едро...И без акциз, ако може.krasio_79bs написа:Днес за първи път в Бургас газта беше една стотинка по евтина от газта в Ст.Загора.
ПС: ТуЙ благо да не е заради протеста в събота.
Напиши коментар:
-
Старозагорци да излизат на бунт, това на нищо не прилича вечеkrasio_79bs написа:Днес за първи път в Бургас газта беше една стотинка по евтина от газта в Ст.Загора.
Напиши коментар:
-
Днес за първи път в Бургас газта беше една стотинка по евтина от газта в Ст.Загора.
Напиши коментар:
-
Тоз пък. Мен с Бравата ме е страх от Сф да изляза, той за Мичиган тръгналdidich написа:Палим пунтото и заминавам за Мичиган
http://fakti.bg/avto/169319-litar-be...va-37-stotinki
Напиши коментар:
-
Палим пунтото и заминавам за Мичиган
http://fakti.bg/avto/169319-litar-be...va-37-stotinki
Напиши коментар:
-
Ей тук:ele написа:И къде е на Марешки бензиностанцията, те май 2 вече, че не можах да я намеря?ls1 написа:Добре че е Марешки, ама ’благодарните’ варненци зареждат от веригите, които довчера ги дояха. Много далеч им идва тоз Марешки.Код:https://www.google.com/maps/place/43%C2%B014’26.4%22N+27%C2%B051’55.6%22E/@43.2407933,27.8660062,17.04z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x0
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: