Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• D. Stanev
    отговори
    Ами... явно това е нормалната цена, или... Язък, че съм толкова далеч от Варна... щом има и други такива цени там... В Благоевград най-ниската възможна цена до която съм се докосвал е 1.75 за дизела, но е ведомствена на транспортна фирма и офертата важи за над 100 литра гориво (собственика твърди, че доставната цена е 1.56, т.е. това е с печалбата на Лукойл вътре).

Напиши коментар:

• ele
    отговори
    D. Stanev написа:
    Напоследък взе да ми харесва цената на дизела... особено във Варна В четвъртък бях до там и се възползвах доколкото можах (отговорът на Лукойл на предизвикателството си го бива):
    На ОМВ на Република цената е същата.

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    Варненският Лукоил, понеже явно е по-далеч от бургаският нефтозавод, та за това ще да е по-евтино... Току що заредих нафта в Бургас на 1.80лв. Това май е най-ниската цена (офицялно) в града.

Напиши коментар:

• D. Stanev
    отговори
    Напоследък взе да ми харесва цената на дизела... особено във Варна В четвъртък бях до там и се възползвах доколкото можах (отговорът на Лукойл на предизвикателството си го бива):
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• flippy89
    отговори
    Във Видин 91ст. твърдо и на долу няма, но пък се скъса да карам 3 дена в Благоевградско на 82ст газ.

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Мани мани, газта до колкото успях да видя в репортажа на една от бензиностанциите беше 0,75лв/л., направо варненци са в друга държава, може да започнат износ към София

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    didich написа:
    Колегите от Варна са добре, снощи даваха по новините, че бензин има вече и на 1,58лв/л., колеги вие така ако го карате скоро ще почнат да ви дават пари за да си сипвате гориво
    Ехеее, че той ще стигне цената на газ-та в Сф

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Колегите от Варна са добре, снощи даваха по новините, че бензин има вече и на 1,58лв/л., колеги вие така ако го карате скоро ще почнат да ви дават пари за да си сипвате гориво

Напиши коментар:

• MartoModev
    отговори
    Другото място което знам от скоро продават само дизел.Цената също е близо до 1.80 към днешна дата
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• MartoModev
    отговори
    Ето това е едното място.По-евтино е отколкото на други места и ако се зареди за по голяма сума правят допълнителна отстъпка.Пак казвам.Самата бензиностанция изглежда доста каубойска но горивата не отстъпват по нищо на големите вериги
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Painfall
    отговори
    MartoModev написа:
    To и в София се намира бензин и дзел на 1.80.Бензиностанцията е много малка но винаги има хора.
    Къде я? Може и на ЛС, моля, понеже докато сложа ГИ, Маздата ми скъса джоба :D

Напиши коментар:

• MartoModev
    отговори
    To и в София се намира бензин и дзел на 1.80.Бензиностанцията е много малка но винаги има хора.

Напиши коментар:

• Ibiza
    отговори
    Immortal написа:
    ele написа:
    Аха. На толкова напълних предпразнично резервоара. Ако можеше и в джобовете да сложа....
    Което ме навежда на мисълта да си напълня една тубичка 20 л на цена 1.80 в Ямбол, за да не зареждам в Козлодуй на 2.03.4 лв ще спестя, не кой знай колко, ама няма да им правя кефа да зареждам там
    И аз така мисля като теб дори на 1.78 сипах на тая до Ямболена

Напиши коментар:

• white_shark
    отговори
    Е да,но акциз/курс на долара са били съвсем други.Не бяхме в ЕС тогава.Не че ги защитавам и смятам,че е нормално това,което се случва,но просто не всичко е цена за барел

Напиши коментар:

• кроко61
    отговори
    При сегашната цена на петрола през 2004г дизела е бил около 1.20 в България!

Напиши коментар:

Working...
X