Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kay_
    отговори
    Днес на 2 ОМВ-та видяг газ-та с +1стинка. Демек на 0,93лв.П.П. На Круиз и пари да ми дават, няма да заредя. Няколко пъти, колата е супер спъната с тяхната газ и се отказах

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    http://fakti.bg/bulgaria/166373-trag...aign=firstpage

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    В Бургас Круиз няма..

Напиши коментар:

• Salvador
    отговори
    Круиз е една от малкото фирми у нас със собствена дистрибуция. Имат си собствени бази и си карат горива директно от нефтохима. Имат нещо общо с ОМВ и техните петролни бази, ама не знам каква им е връзката. От тираджийски фирми, дето имат договори с тях, съм чувал, че продават читава нафта. Щом те им се доверяват за горивото...там мисля знаете един камион колко струва...

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    donnna написа:
    stilo_new написа:
    donnna написа:
    Преди малко сипах нафта на 1,93 - тва в Бургас...
    Колега, къде това? А бензина колко е? И най-важното, да не е някоя прекалено фалшива бензиностанция, да ми повреди претенциозното Стило
    На Дега на ул. Д.Димов - аз там зареждам. Бензина май беше 1.95...
    Аз там зареждам газ вече доста време, ама за бензин още не мога да се престраша. Днес сложих малко бензин на Шел Колодрума за 2.00лв литъра

Напиши коментар:

• viktorsterev
    отговори
    .

didich написа:
    В София по големите вериги скоро няма да видим бензин/дизел под 2 лв., и 10 долара да стане барела тия лумпени ще си стоят на същата цена, това картела е голяма работа.
    Глупости,колко пъти по телевизора се показа човека които отговая точно за тези картелни споразумения и твърди че няма такива неща.Да се не начуди човек как Марешки продава с 30ст. под цената и е на печалба, а и как като държавата знае за препродажбата на горивата през 50ст. на литър и се декларират мижави печалби,а си мълчи.Чудо неземно.Как още не са си издеиствали някоя държавна субсидия че продават на загуба

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    В София по големите вериги скоро няма да видим бензин/дизел под 2 лв., и 10 долара да стане барела тия лумпени ще си стоят на същата цена, това картела е голяма работа.

Напиши коментар:

• donnna
    отговори
    stilo_new написа:
    donnna написа:
    Колега, къде това? А бензина колко е? И най-важното, да не е някоя прекалено фалшива бензиностанция, да ми повреди претенциозното Стило
    На Дега на ул. Д.Димов - аз там зареждам. Бензина май беше 1.95...

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    Ibiza написа:
    Дидо къде се намира въпросната бензиностанция в Ямбол?
    На изхода към с.Роза, срещу бившия химически комбинат "Ямболен".Иначе в промишлената зона, на входа на бившата мебелна фабрика "Стоян Златев" има подобни цени, както и по улицата към Ормана, срещу полицейските гаражи. Същите цени са и на бившия Ромпетрол до с.Окоп, по пътя за Елхово/Лесово, ама това вече е извън града.Аз от тая срещу полицейските гаражи заредих пълен резервоар предния път като си бях в Ямбол (тогава беше на 1.88 ), още карам с него, хубава нафта, от Ромпетрол, май е румънска.

Напиши коментар:

• Ibiza
    отговори
    Дидо къде се намира въпросната бензиностанция в Ямбол?

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    donnna написа:

Напиши коментар:

• viktorsterev
    отговори
    Круиза продава от около десетина дни нафтата на 1.95лв.,с чипа за отстъпка идва на 1.85

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    Големите вериги са в картел. Доказателство са всички малки бензиностанции, които продават на нормални цени.Ето една снимка от днес, от Ямбол:
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• donnna
    отговори

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    batproho написа:
    Да им набера и аз малко лайка на веригите в Бургас, да им го натаковам на липсата на картел... Не стига че им дишаме ежедневно лайната на Лукоил, ами сме с едни от най-високите цени в страната.
    И аз това се питам. Кога бургаските лай*няни бензиностанции ще намалят цените??

Напиши коментар:

Working...
X