Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• ntodorov
    отговори
    krasio_79bs написа:
    Нейчо, знам я аз тази птичка и то отдавна е на пазара. Явно обаче не е достатъчно голяма тая птичка.
    Краси. Той до сега имаше една бензиностанция в града. Разделиха се с Инс Петрол. Сега прави нова бензиностанция и вече се намърдва на входа на 80-90 000 комплекс.Мисля, че значимостта му ще се увеличава. В град пропит от корупционни енергийни и силови обвързаности и цаца-та е риба. :P

Напиши коментар:

• krasio_79bs
    отговори
    Нейчо, знам я аз тази птичка и то отдавна е на пазара. Явно обаче не е достатъчно голяма тая птичка.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    krasio_79bs написа:
    Колегите от Варна,що мълчите? Не се ли облажихте с горива на ниски цени?Поредното доказателство за мен,че цените на горивата са високи и има картел. Дай Боже и в Бургас да се задвижат нещата в тази посока към сваляне на цени.
    Краси. В Бургас "птичката", която за сега дръзне да се изправи срещу картела се казва DEGA.На 1.96 беше дизелът и на 0.80 лв. - пропан - бутан. Това е без отстъпката. Собственикът в момента разширява дейността си истрои втора бензиностанция в Бургас( след тази в Лазур). Строи я в началото на Манхатън ( след Капчето до игрището R5).Като зариби 80-90 000 чилЯка и току виж другите се осъзнаят малко. ПС: Разбирам, че и добри отстъпки дават.

Напиши коментар:

• krasio_79bs
    отговори
    Колегите от Варна,що мълчите? Не се ли облажихте с горива на ниски цени?Поредното доказателство за мен,че цените на горивата са високи и има картел. Дай Боже и в Бургас да се задвижат нещата в тази посока на сваляне на цени.

Напиши коментар:

• dimovdimitar
    отговори
    Huku написа:
    Може ли някой да ми каже, колко пари е нафтата в България, че се прибирам в Петък и да съм подготвен
    2.09 на повечето места или около тази цена

Напиши коментар:

• Huku
    отговори
    Може ли някой да ми каже, колко пари е нафтата в България, че се прибирам в Петък и да съм подготвен

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    white_shark написа:
    didich написа:
    Снощи са коригирали цената и на Еко-то на 0,89лв/л., с отстъпката идва на 0,84лв/л. - доволно
    Колега с каква карта е тази отстъпка от 5ст./литър газ?
    С форумната карта

Напиши коментар:

• white_shark
    отговори
    didich написа:
    Снощи са коригирали цената и на Еко-то на 0,89лв/л., с отстъпката идва на 0,84лв/л. - доволно
    Колега с каква карта е тази отстъпка от 5ст./литър газ?

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    В лукойл и ОМВ е такава от петък през ноща

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Сакън недей да урочасваш нещата, метрото все още е най евтиния транспорт в София, ако ще газта да стане и 50ст/л.п.п. вече и на Шел е направена корекция.

Напиши коментар:

• infineon
    отговори
    didich написа:
    Е какво доволно... Ужас стана направо.Да вземат да вдигнат вече леко цените че движението стана невъзможно с тая евтина газ.Качил се всеки на колата че е евтино и бръмчи.

Напиши коментар:

• didich
    отговори

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    До нас в Овча купел хората зареждат на по 80 ст. от доста време. Някои ползват и някаква карта за отстъпка.

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    На Лукойл газта е 0,89лв/л., на другите вериги още е на 0,93лв/л.

Напиши коментар:

• donnna
    отговори
    batproho написа:
    donnna написа:
    Гледам сутринта на Шел бензина 4 ст надолу, нафтата 6 - на по 2.06 лв.
    Аз лично зареждам тук: http://fuelo.net/gasstation/id/1686?lang=bg . Повече от месец цената на нафтичката е 2лв. Най-ниската цена, която съм срещал в Бургас.
    То и аз там зареждам, ама сутрин пътя ми е покрай Шел-а...

Напиши коментар:

Working...
X