kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
На никоя бензиностанция в района на тази на марешки не важат картите за отстъпка !veselin10 написа:А по Еко във Варна каква е цената и важи ли отстъпката от 8 ст. ?
Напиши коментар:
-
На Шела в Люлин газ на 0,86лв/л., на Лукойл и Еко си остава на 0,88лв/л.
Напиши коментар:
-
А по Еко във Варна каква е цената и важи ли отстъпката от 8 ст. ?
Напиши коментар:
-
В неделя се прибирах от Силистра към Бургас и минах през Варна на всяка бензиностанция цените бяха между 1.60 и 1.65 за дизела.И след Варна към Бургас се повишаваха.
Напиши коментар:
-
На другият край на Българистан, бензин 1.93, дизел 1.82, газ - 88ст.
Напиши коментар:
-
При бракята у Македония дизела е 1.23 лв. - 59 денара мисля, че толкова прави...
Напиши коментар:
-
Доколкото виждам от снимката дизела за тази цена даже е и с добавка Bardahl BDC
Напиши коментар:
-
Снимката я видях във реклама на фб страница, пише че е във Варна.stilo_new написа:Това пак ли е във Варна?
Напиши коментар:
-
Малииии, край изнасям се от София..., 100 октана на 1.79лв/л, тия да не внасят директно от някоя бензиностанция от Хамерика
Напиши коментар:
-
Верно в Бургас е така, ама днес съм в Русе - дизел 1.87, газ - 0.87 на Лукойл - тва при положение, че в Бургас напълних вчера до капачката на 1.75, а газ на фиатката на 0.77 лв.
Напиши коментар:
-
Това са цени от бензиностанцията на Марешки. В Бургас, където картела при горивата е на почит, да не мислиш че можем и да сънуваме такива цени. Не смятам за нормално хем да сме "облагодетелствани" да се любуваме на редовните обгазявания от нефтозавода на Лукоил, хем да сме с едни от най-високите цени на горивата в страната.
Напиши коментар:
-
Попаднах на това преди малко във фб, от днес е..
Е как може в Сливен А95 да е 1.92, газта по 80-88ст, а някъде да е толкова евтино :DСъщо така ме озадачава факта, че по селата газта е по-евтина отколкото в самия град
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Честито и на Варна :D
Напиши коментар: