wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
А ти да не очакваш, че ако държиш да кажем 100 бензиностанции из страната, то ще точиш лиги на новото Типо да речем?
-
Като стана въпрос за Русе, в момента зареждам на една малка квартална дизел за 1.66 лв. Тази нафтостанция (има само една колонка дизел), винаги държи цена около 20-25 ст. по-ниско от големите вериги. До сега нафта не ми е замръзвала и не съм имал никъкви проблеми вече няколко години.
Напиши коментар:
-
Е тъй де, също така влизат 6 цифрени заплати на ръководството, служебни автомобили и те за 6 цифрени суми за същото ръководство, наеми и разходи към свързани фирми, да не забравяме инвестициите и т.н.Както примерно мобилните оператори във Великобритания, които разбираш ли, си фактурират едни високи такси едни към други при разговори между различните мрежи, на принципа - ти на мене, аз на тебе, а сметката плаща потребителя.Обаче картел няма. Навлязаха големите фирми със сладки приказки и отровни номера, както по цял свят.Kay_ написа:Преди време гледах интервю с представител на голяма бензинджийница у нас и той казваше, че и на тях им е 4-5 ст. печалбата. Но в ценообразуването влизат и 10-15% за реклама и маркетинг
Напиши коментар:
-
До колкото знам от Лукойл ги купува. Преди време гледах интервю с представител на голяма бензинджийница у нас и той казваше, че и на тях им е 4-5 ст. печалбата. Но в ценообразуването влизат и 10-15% за реклама и маркетинг
Напиши коментар:
-
Току що заредих нафта на 1.63. Днес през деня на същото място беше 1.66.Обаче се замислих друго... Марешки от къде ли купува горивата, при условие, че продава на дтебно на цени под тези на едро на Лукойл Нефтохим? Запитвали ли сте се? Турция... Ирак... Сирия... Ислямска държава... А?
Напиши коментар:
-
На връщане мини през Варна и напълни на 1.48, че в Русе едва ли ще намериш нещо тънко.donnna написа:Напълних аз до горе на 1,70 , че ще ходя пак до Русе... По пътя Бургас - Русе цените са грозни!
Напиши коментар:
-
Напълних аз до горе на 1,70 , че ще ходя пак до Русе... По пътя Бургас - Русе цените са грозни!batproho написа:За бургазлии, тази сутрин на "Дега" дизела 1.70лв. LPG 0.76лв. Тази вечер минавам пак, цените "актуализирани", съответно 1.73лв и 0.77лв. Да е.а и плаваща му тенденция.
Напиши коментар:
-
Възможно е, но аз цените не ги знам от там , а от моя призовкар. Сайта го дадох само за онагледяване.Още не съм ходил да зареждам при бракята, ама при цена от 1.87 в Кюстендил на обикновения дизел скоро ще си направя разходка.Най-близката бензиностанция на бракята ми е на около 45 километра. Та в Кюстендил стана като в ембарговите времена, ама с обратен знак... какви времена дойдоха еби му майката...Югославяните си идваха навремето тук на ресторат вечер, че им било по-евтино с дъртите си Застави...Immortal написа:П.П. Цените във Fuelo са на много места грешни и то с много.
Напиши коментар:
-
За бургазлии, тази сутрин на "Дега" дизела 1.70лв. LPG 0.76лв. Тази вечер минавам пак, цените "актуализирани", съответно 1.73лв и 0.77лв. Да е.а и плаваща му тенденция.
Напиши коментар:
-
Възможно е, но си има бутон да коригираш грешната цена. Все пак, не могат да обходят всички колонки на бензиностанциите.А и в менюто има "Цените днес" и там са от-доImmortal написа:...П.П. Цените във Fuelo са на много места грешни и то с много.
Напиши коментар:
-
По българо-влашките земи е още по-зле:дизел - 1.87. Другите горива май са като във Видин, не съм ги заглеждал.След няколко дни ще снимам цените из родна Тракия.П.П. Цените във Fuelo са на много места грешни и то с много.flippy89 написа:На другият край на Българистан, бензин 1.93, дизел 1.82, газ - 88ст.
Напиши коментар:
-
Опа.. грешката е моя - 39 денара е литъра...http://fuelo.net/world/country/34kosta написа:59 денара са 1.87 лв.kiro_of_the_day написа:При бракята у Македония дизела е 1.23 лв. - 59 денара мисля, че толкова прави...
Напиши коментар:
-
Марешки да го прекръстят на Ной, а Варна направо да я правят столица на БГ
http://fakti.bg/mnenia/171622-idilia...aign=firstpage
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: