Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• S_BANKOV
    отговори
    naskobg написа:
    S_BANKOV написа:
    По скоро стигна цена от 55$ за барел
    В момента, в който си постнал цената е била 47,97 :D
    Къде бе, къде ги гледаш тия цени бре, като в момента американския суров петрол се продава на 52,77 долара за барел а сорта бренд се продава за 57,77 долара за барел, дори и с поскъпването на цените за 6 часа пак не са били такива защото поскъпването е с по 1 долар на барел и за двата сорта. Аре спри да се заядаш вече с мен, знам ква е причината просто спри, личното ти отношение към мен не трябва да рефлектира по никък начин върху модераторските ти задължения. А още по тъпо е че дори не ме познаваш лично.иначе за петрола можеш да се информираш ето тук http://www.investor.bg/surovini/365/...a-vryh-188599/

Напиши коментар:

• naskobg
    отговори
    S_BANKOV написа:
    В момента, в който си постнал цената е била 47,97 :D
    batproho написа:
    ....... Заралии, пак утепахте рибата...
    В Пловдив има дизел по 1,70 лв. :D

Напиши коментар:

• style34
    отговори
    Очаквам стачки на превозвачи за вдигане на цените, това вече не се издържа, работят на загуба...

Напиши коментар:

• M5kov
    отговори
    Когато цената на нефта пада, това се отразява при нас най-рано след месец.Когато се вдига, винаги е на деня мамицата им...По едно време се направиха, че развалят картела и имаше разлика 1-2-3 стотинки при различните вериги, ама сега отново си е като едно време.

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    S_BANKOV написа:
    Стара ти е информацията.Лекия петрол е 49долара,а Брент-53.И понеже падат,при нас се качват.Ндааа.

Напиши коментар:

Working...
X