Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Еми обяснявам ти веднага - с пазарната конюнктура.white_shark написа:Айде обяснете ми пък на мен как от разликата 6-7 стотинки между ДГ и бензин сега след поскъпването стана 13-14 стотинки...
за Лукойл България и оня със смешната коса тип "кече" В.Златев 
Напиши коментар:
-
Спокойно, ще вдигнат бензина и ще е пак същата разликаwhite_shark написа:Айде обяснете ми пък на мен как от разликата 6-7 стотинки между ДГ и бензин сега след поскъпването стана 13-14 стотинки...
Напиши коментар:
-
Айде обяснете ми пък на мен как от разликата 6-7 стотинки между ДГ и бензин сега след поскъпването стана 13-14 стотинки...
Напиши коментар:
-
В Люлин гледам само цената на дизела е нагоре, бензина и газта са си на старите цени, това на Еко и Шел, на Шела заредих на 0,86лв/л газ.
Напиши коментар:
-
Интересно как точно верига бензиностанции Петрол първи си вдигат цените минавам покрай ромпетрол , еко ама Петрола винаги първи ......... Още ония ден гледах от 2.03-04 , скочи на 2.21 на литър нафтата а бензина си стой на 2.03 ????? И ромпетрол след 2 дни дигнаха от 2.09 на 2.21 ....... Иначе през тези дни наблюдавах много коли точно там понеже забавиха вдигането на цените.......
Напиши коментар:
-
Е все пак трябва дружно да подкрепим тавариш Путин и загиващата икономика на "братска" Майка Русия... Нали "братушките" ореваха че няма пара за водка+сельотка!!!
Напиши коментар:
-
И в Чехия се качва. В понеделник заредих обърнато в бг пари на 2,05лв. и днес цената вече е 2,13лв. Тук дизел и бензин са на една и съща цена.
Напиши коментар:
-
Цената на петрола на международните пазари била нараснала от януари насам с над 25 % и се било увеличило търсенето поради ниските цени разбираш ли и затова се вдигала цената...
Напиши коментар:
-
Бургас:Вчера на обяд(17.02.15г.): цена на дизел в Газпром: 2.22 лв.Днес на обяд (18.02.15г.): цена на дизел пак в същия обект: 2.19 лв.ПС: Да се кротне на 2 лева и да си стискаме ръцете до разгара на лятото.... :D
Напиши коментар:
-
От днес цените във В.Търново са 2.20 за нафта и 2,15 за бензин на ОМВ, стотинка надолу на Еко.
Напиши коментар:
-
кола
За вдигане на цените всички дружно поемат инициатива а когато трябваше да свалят в началото бавно бавно.
Напиши коментар:
-
2.09 е и тук.Онзи ден заредих във Враца до горе на 1.88 (с картата на Еко).Тактиката на педерастите от Лукойл е да стигнат цената на дребно 2.50-2.60, от преди да падне нефта. Пък като почне да се вдига - да вдигат от там нагоре.Не знам защо държавата налага държавен контрол на цените на електроенергията и водата, а не налага такъв на цените на горивата?!?И ще излезе ли все пак поне една година откакто е в България Лукойл Нефтохим на печалба и ще плати ли поне веднъж данък-печалба?!?Румънците влязоха с прокуратурата в Лукойл и ги разхвърлиха. Нашите блеят гаргите и ближат миризливия руски задник.Нямам думи... (които да мога да напиша тук)!
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: