Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• style34
    отговори
    2.09 днес на Лукойл дизелчето. И не знам защо с карта за отстъпка на БГ превозвачите, с която друг път са ми давали 10 ст. отстъпка събота и неделя, и 7 ст. делничните дни, днес отстъпката ми беше 5 ст.?

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    sugarboy написа:
    Хайде, честито! Днес още 5 стотинки нагоре. Вече минахме "психологическата" граница от 2 лева! А уж дъното на петрола още не било достигнато... Това не им пречи междувременно и тихомълком, за десетина дни, да вдигнат горивата вече с 16 стотинки!
    Ейй ама много са гадни. Първите три дена от седмицата, цената на барела падаше с по 1% и вчера се вдигна с 3 %.

Напиши коментар:

• sasho_n2
    отговори
    Да, тактиката на БГ Лукойл е мнооого ясна - при спад на перола на световните пазари, цените на горивата падат с малко и след месец ( в случай, че има трайна тендеция за намаляване на петрола). В случай на покачване цените на перола дори за ден, цебите на горивата на секундата се покачват...

Напиши коментар:

• sugarboy
    отговори
    Хайде, честито! Днес още 5 стотинки нагоре. Вече минахме "психологическата" граница от 2 лева! А уж дъното на петрола още не било достигнато... Това не им пречи междувременно и тихомълком, за десетина дни, да вдигнат горивата вече с 16 стотинки!

Напиши коментар:

• chaveto
    отговори
    batproho написа:
    Падаха със стотинка на седмица, сега се вдигат с четири на ден...
    Според ххххххх до края на годината цената ще падне до 25 долара, но пък долара щял да стане много скъп

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    Падаха със стотинка на седмица, сега се вдигат с четири на ден...

Напиши коментар:

• style34
    отговори
    Днес на Лукойла до нас дизелът вече е 2.04.

Напиши коментар:

• iliyan
    отговори
    Вчера като ходих до Ст. Загора се възползвах от тамошните цени-60лв х 1,82лв/л=32,967 л. за 95 октановия.Имаше и по 1,76 .лв/л.Като запалих,чак се стреснах къде е отишла стрелката на горивопоказатела.

Напиши коментар:

• Humppa
    Guest replied
    Мдаа, всичко хбаво е за кратко... А очаквах да стане нафтата 1,50, че да обикоуим България по границите за 250 лева

Напиши коментар:

• naskobg
    отговори
    Одеве видях, че дизела на ОМВ вече е 1.99 лв. Вчера беше 1.95 лв.

Напиши коментар:

• slonikon
    отговори
    Днес на нашето ЕКО си сипах на 1,93. Вчера вечерта, на табелата на едно друго ЕКО беше 1,88. Всъщност, и при нас днес май не бяха коригирали табелата, щото си спомням, че се изненадах, като видях цената на колонката.

Напиши коментар:

• naskobg
    отговори
    S_BANKOV написа:
    Аре спри да се заядаш вече с мен, знам ква е причината просто спри, личното ти отношение към мен не трябва да рефлектира по никък начин върху модераторските ти задължения. А още по тъпо е че дори не ме познаваш лично.
    Колега, в някаква огромна заблуда си.Не се заяждам с никой и с нищо, просто хвърлих един поглед на котировките на борсата.Колкото до модераторските ми задължения - не те разбирам въобще. Те нямат нищо общо.В огромна заблуда си колега.П.П. Сега виждам, че предупреждението ти е от мен. Заслужавал си - предупредил съм те.Боже, Боже колко мъка.

Напиши коментар:

• kiro_of_the_day
    отговори
    Аз на "мензисностанции", както се беше изразил един колега навремето, не стъпвам.Наливат ми квото требва, за колкото ще да е.. голяма работа, здраве да е..

Напиши коментар:

• ele
    отговори
    не съм забелязала да се вдигат цените. Днес бензинът беше 1,88, точно колкото преди 2 седмици, когато зареждах.

Напиши коментар:

• kiro_of_the_day
    отговори
    Може и търсенето да се е увеличило и затова да вдигат цените. Нали сме пазарна икономика...

Напиши коментар:

Working...
X