Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• evgeni85
    отговори
    Не знам аз със 60 лв нафта на 1.55 забравих какви е да наливаш :D

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Днес заредих Дизел на 1,65 и 6ст. отстъпка на ЕКО в Стара Загора.Момчето ми каза ,че до края на месеца Марешки отваря Бензиностанция/Бившата Ромпетрол става VM Петролиум/ и сега шефовете за да задържат клиентите си почват да свалят цените. Колко е вярно незнам!!!

Напиши коментар:

• evgeni85
    отговори
    кроко61 написа:
    Не можах да разбера какво стана с дизела от Турция коментиран в предаването на Валя Ахчиева?
    Това беше бензин. Същия тоя дето при проверка на някаква колконка уредите даже не отчели бензин. Смятай какво гориво е това. Ами какво става. Кучето си лае керванът си върви

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    http://fakti.bg/biznes/172725-kakvo-...pageВчера минах през кв Хаджи Димитър в София и на едно ОМВ цената на бензина беше 1,89лв/л, докато на другите обекти си беше на 1,93лв/л

Напиши коментар:

• kiro_of_the_day
    отговори
    D. Stanev написа:
    Вчера заредих във Варна на 1.47 дизел и си мислех, че цената е паднала навсякъде (предишния път там беше 1.58 ), но като се върнах в Благоевград, уви все още е на 1.87... май ще се ходи в Македония на 1.26...
    Вече масово правят проблем за туба над 10 литра.

Напиши коментар:

• D. Stanev
    отговори
    Вчера заредих във Варна на 1.47 дизел и си мислех, че цената е паднала навсякъде (предишния път там беше 1.58 ), но като се върнах в Благоевград, уви все още е на 1.87... май ще се ходи в Македония на 1.26...

Напиши коментар:

• кроко61
    отговори
    Не можах да разбера какво стана с дизела от Турция коментиран в предаването на Валя Ахчиева?

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    batproho написа:
    Дидо не ми се вярва братовчед ти, да го зареждат с толкова скъпи горива.
    Не знам. Това са му думите от вчера. Предполагам искаше да си защити високата цена на дизела - 1.78. Не че само на 1 км от него ОМВ и Шел не продават на 1.86, ама...Не знам дали е наистина вярно това, което ми каза той, не могат вече да се видят цените на едро в сайта на Лукойл. Едно време се виждаха.

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    В Бургас LPG под 0.76лв и дизел 1.70лв. на "Дега" (това без отстъпката) не съм срещал. Дидо не ми се вярва братовчед ти, да го зареждат с толкова скъпи горива.

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    krasio_79bs написа:
    В Бургас от близо 15 дена газта е на 83ст. на повечето вериги и това е цена без отстъпка.
    В Ямбол е на 0.77 лв. вкл. и на Шел. (другите "големи" не съм ги гледал, тая ми е на път)На Шел с карта е 0.75.На ИМ Петролеум, където зареждам нафта, газта е 0.75.

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Не мога да си изнамеря бележката от вчера, но намерих други две, доказващи огромното намаление от 91 на 88стинки.
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• krasio_79bs
    отговори
    В Бургас от близо 15 дена газта е на 83ст. на повечето вериги и това е цена без отстъпка.

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Метнах едно око във фуело, че около Марешки във Варна всички дават на под 1,50лв дизела. Наистина не се връзва нещо - според мен цената на която Лукойл продава е по-ниска. Гледам във Варна ЛПГ - 0,69лв.тцтцтцттц Вчера заредих на 0,88лв с отстъпката пада на 0,83лв. Много голяма разликата. Странно е как декември месец говореха "Спокойно, януари и февруари, ще се усети намаляването на горивата"...ММ даа ЛПГ-то падна от 0,91 на 0,88лв. Страхотно намаление. Иначе вчера не пропуснаха по новините да кажат, че Петрола вдига цената си с 3% и вече пак е стигнал заветните и колосални 30$/барел. Също така "успокоиха", че заради гръцките трактористи е възможно увеличение на цените на плодовете и зеленчуците. Тцтцттц, гледай ква работа - 2 седмици протест и веднага се отразява на стоките. 1 година петрол на 30$ и зор стигнахме бензин и дизел на под 2лв

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    Kay_ написа:
    До колкото знам от Лукойл ги купува. Преди време гледах интервю с представител на голяма бензинджийница у нас и той казваше, че и на тях им е 4-5 ст. печалбата. Но в ценообразуването влизат и 10-15% за реклама и маркетинг
    Не знам. Възможно е. На мен тез мисли ми дойдоха, след като братовчед ми, който държи метан/газ/бензиностанцията край магистралата в село ми каза, че купува от Лукойл на цена 1.50+. А в същото време Марешки ПРОДАВА на 1.48.

Напиши коментар:

• wwalker
    отговори
    Е тьй де, сития на гладния не вярва, а гладния трябва ли да вярва на сладките приказки сития, че работи на неговото благо на загуба, докато си поглежда часовника за около 5 средни годишни заплати?

Напиши коментар:

Working...
X