BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Моят призовкар ходи да си зарежда при бракята преко граница няколко пъти.По принцип наистина не дават туби да се пренасят, но за една туба си затварят очите - мрънкали по малко, но не връщат. Ама не се знае дали няма да уцелиш и някой дето е станал с гъза нагоре де...Естествено "македонците" не проверяват - нашите правят муцки.
-
Един колега зарежда в Македония. Жена му е македонка. Обаче според него не може да вкараш гориво. Разрешено е това само в резервоара.D. Stanev написа:Комшията ме навива да ходим до Македония да зареждаме... лукойлска нафта от БГ за по 1.36-1.38. Давали и по една туба да се вкарва, отиване - връщане - 36 км. Досега не съм ходил, но като свърша варненската нафта ще пробвам... тъкмо да се пооправи времето.
Напиши коментар:
-
За 3 лв отгоре изобщо няма какво да го мислиш. Отиваш, пълниш догоре и един среден пръст на тукашните гавази, дето не можели да свалят цените. Ако навсякъде има по един Марешки, всичко щеше да си иде на мястото.
Напиши коментар:
-
Комшията ме навива да ходим до Македония да зареждаме... лукойлска нафта от БГ за по 1.36-1.38. Давали и по една туба да се вкарва, отиване - връщане - 36 км. Досега не съм ходил, но като свърша варненската нафта ще пробвам... тъкмо да се пооправи времето.
Напиши коментар:
-
Е кое му е кофтито!?!? При тая цена ще хвърля и карта и всичко бе!Тука дизела допреди 1 седмица беше 1.95, сега е 1.90 - кво ревете!?dani389 написа:А във Варна 95н 1.68 а дизела 1.58 кофтито е че не важат картите за отстъпка.
Напиши коментар:
-
А във Варна 95н 1.68 а дизела 1.58 кофтито е че не важат картите за отстъпка.
Напиши коментар:
-
Преди малко заредих на ЕКО във Враца на 1.81 нафта. Това с отстъпката.Бива.
Напиши коментар:
-
Като зареждах там преди(сега сме без мпс)имаше плакат с някви карти отстъпки ала-бала.Питах на касата и казаха ако направя гражданската еди-къде си и ще ми дадат карта.Тъкмо ми наближаваше да правя нова полица и така се сдобих с картата.И преди отстъпката пак там зареждах,щото са им читави горивата.Гледах че и собственика си зареждаше там бангията
Напиши коментар:
-
Благодаря, ще попитам като отида. Не знаех, че газта е паднала на 77 стотинки, не съм зареждал там месец вече.white_shark написа:Ами отстъпката е 5ст. за газ и 10ст. за бензин/дизел.Картата я имам от доста време още първоначално като даваха.По едно време бяха спрели да дават,но по Коледа имаше пак акция да се зареди някаква сума и ти даваха карта.Най-добре е да питаш на място.Иначе плащането си става и вътре и вън.Аз им казвам да ми сипят и отстъпката и не се разкарвам до вътре ако имам точно пари
Напиши коментар:
-
Да, картата е едно картонче като визитка с логото отпред и печат на гърба...подпис не помня имаше ли, нямаше ли.Далавера няма.Просто е примитивно,но много удобно
Напиши коментар:
-
Тяхното дори не може да се нарече карта. Един талон на принтер. Пълнача си знае ,че като кажеш зареди за 20лв. отстъпката ти е примерно 60 ст. и ти зарежда за 20,60лв. не е чак толкова сложно.
Напиши коментар:
-
Няма значение, става дума как ще плати в брой точни и без да му цъкнат картата ще му направят отстъпката, освен ако бензинаджията не си носи негова карта или имат универсална да я цъкан на всеки който зареди не виждам как може да стане това нещо, както и да е, не се заяждам, само ми стана интересно как става тая далавера.
Напиши коментар:
-
E как така? Нали трябва да ти цъкнат картата на касата. На мен на ЕКО от 1.90 в неделя ми излезе 1.84 с картата
Напиши коментар:
-
Ами отстъпката е 5ст. за газ и 10ст. за бензин/дизел.Картата я имам от доста време още първоначално като даваха.По едно време бяха спрели да дават,но по Коледа имаше пак акция да се зареди някаква сума и ти даваха карта.Най-добре е да питаш на място.Иначе плащането си става и вътре и вън.Аз им казвам да ми сипят и отстъпката и не се разкарвам до вътре ако имам точно париstilo_new написа:Колега, колко е тази отстъка, аз винаги зареждам там, но си плащам реалната цена. Как може да се изкара карта да имам и аз отстъпка. предполагам и тогава задължително вътре, трябва да ходи да се плаща?white_shark написа:Няколко пъти зареждам на Дега-та и наблюдавам,че разхода ми се е нормализирал оттам.Снощи с отстъпката сложих на 0.72 стотинки за литър
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: