Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• dasteri777
    отговори
    Другата седмица ще сменя маршрута вече ще патувам Силистра-Добрич-Варна-Бургас и обратно.Стига с тоя Силистра-Шумен-Ришкия проход-Карнобат-Бургас.

Напиши коментар:

• Josef Gazara
    отговори
    сега тази година се говори че газта ще падне началото на април твърдят анализатори

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    Зареждай поне на ЕКО, с отстъпката (Събота, Неделя) ще ти дойде на 1.78лв. Колкото до Дега в Меден Рудник и аз я чакам с нетърпение. Хич няма да слизам от баира вече. :D

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    batproho написа:
    За колегите от Бургас, на Дега дизела в момента е на 1.75лв. Ооооо чудо. :D
    Аз заредих от Петрол на 1.86. Скоро ще отвори Дега в Манхатън. Много скоро.

Напиши коментар:

• D. Stanev
    отговори
    Само да не го вдигнат пак (горивото) - петролът е прехвърлил границата от 30 долара за барел в посока нагоре.

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    За колегите от Бургас, на Дега дизела в момента е на 1.75лв. Ооооо чудо. :D

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    white_shark написа:
    Няколко пъти зареждам на Дега-та и наблюдавам,че разхода ми се е нормализирал оттам.Снощи с отстъпката сложих на 0.72 стотинки за литър
    Колега, колко е тази отстъка, аз винаги зареждам там, но си плащам реалната цена. Как може да се изкара карта да имам и аз отстъпка. предполагам и тогава задължително вътре, трябва да ходи да се плаща?

Напиши коментар:

• white_shark
    отговори
    Няколко пъти зареждам на Дега-та и наблюдавам,че разхода ми се е нормализирал оттам.Снощи с отстъпката сложих на 0.72 стотинки за литър

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    ntodorov написа:
    http://news.burgas24.bg/611998.htmlБраво ве Марешкиии. Стане ли 40 стотинки разликата в цената на дизела между Варна и Бургас скоро ще отскоча до тамна делфинариум... с 3-4 туби в колата.
    И аз съм се замислил за нещо подобно, пък било то и посещение на зоопарк.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    http://news.burgas24.bg/611998.htmlБраво ве Марешкиии. Стане ли 40 стотинки разликата в цената на дизела между Варна и Бургас скоро ще отскоча до тамна делфинариум... с 3-4 туби в колата.

Напиши коментар:

• super_angel28
    отговори
    Точно!

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    evgeni85 написа:
    Нали се сещаш че всичкото това е защото САЩ се опитва да клати Русия. Когато това приключи 3 лева ще ти се струват както сега 1.60 :D
    Ами да продължават да се клатят тогаЗ. На мен не ми пречат. Напротив.

Напиши коментар:

• itan75
    отговори
    Днес тъкмо заредих 960 литра нафта на камиона на ЛукОйл и докато отида да платя с картата и гледам цената падна на таблото с 3 стотинки.Газта стана 83ст,а с картата за отстъпка 81ст в делничен ден и 78ст събота и неделя.Управителя на бензиностанцията се бъзикаше,че още малко като зареждаш газ едва ли не щяло да е без пари

Напиши коментар:

• evgeni85
    отговори
    Нали се сещаш че всичкото това е защото САЩ се опитва да клати Русия. Когато това приключи 3 лева ще ти се струват както сега 1.60 :D

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    evgeni85 написа:
    А до оная година наливах на 2.25. Пази боже хахах.
    И на 2.70 + наливахме нафта, а Гат паднеше на "черно" за два лева скачах до небето.Пълнех и карах Щот евтино... Сега 1.84 още не ме радват. :P

Напиши коментар:

Working...
X