Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Вчера заредих на Ромпетрола между Долни Дъбник и Плевен на цена на колонка 1.77. С картата за отстъпка стана 1.71. Олекна ми.
Напиши коментар:
-
След като Правителството прие промени срещу малките" бензиностанции...., лично оповестени от гения на икономиката - Влади Горанов...
Напиши коментар:
-
Абе колко са горивата сега?Че тука в местните 2 бензинаджийници нафтата амен-амен ще стигне 1.90?В Лукойла е 1.89, а в местната фирма - 1.87...Последния път в Ямбол заредих на 1.67, тогава тук беше 1.81 (никога не е падала под тая цена тук).Бах му мамата.
Напиши коментар:
-
Преди минути заредих. Вече са вдигнати цените: 1.59 нафта, 1.69 бензин, 0.68 газ това на Лукоил в центъра на ГабровоHristian_Aleksiev написа:В Габрово все още дизела е на 1.56лв. Ама си мисля че и тук скоро ще го надигнат заедно с другите горива. Петрола вече трайно е над 45 $... нормално е и горивата да поскъпнат (ако предположим че са били на минимум печалба при 30$ за барел)
Напиши коментар:
-
Варна съвсем не е малък град като Айтос, но там със сигурност го е направил със съгласието и протекцията на тимаджийте.Аз съм доволен от Круиз - 0.72лв за литър газ. :DЗареждам на АМ Тракия преди тунела. В София нямат пропан-бутан, само метан.
Напиши коментар:
-
Пък няма хартия да си обършат г*зовете. Мерси...didich написа:Мутра мутра ама ей на президент ще става
, а стане ли сметай БГ ще стане като Венецуела, бензин 30ст/л, газ 15ст/л
До сега тоя модел се е доказал многократно в БГ, дойде някой, обещае нещо и го слагат на престола, ама това е друга тема 
Напиши коментар:
-
Мутра мутра ама ей на президент ще става
, а стане ли сметай БГ ще стане като Венецуела, бензин 30ст/л, газ 15ст/л
До сега тоя модел се е доказал многократно в БГ, дойде някой, обещае нещо и го слагат на престола, ама това е друга тема
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: