Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• veskoo
    отговори
    Колега , на 0,80 лв. не им ли е червената нафта за селскостопански нужди. До колкото имам информация нея не я зареждат в колите и не е ли опасно ако те хванат.

Напиши коментар:

• naskobg
    отговори
    kiro_of_the_day написа:
    На бензиностанциите е по-скъпа - бях дал линк в тая тема по-нагоре...
    Това е линка, но те става ясно къде е толкова.http://fuelo.net/world/country/34

Напиши коментар:

• kiro_of_the_day
    отговори
    naskobg написа:
    kiro_of_the_day написа:
    Вчера заредих 40 литра дизел при бракята у Македония за 80 стотинки литъра! :D
    Стига бе!На всяка тяхна бензиностанция ли е такава цената или само на определени?
    На бензиностанциите е по-скъпа - бях дал линк в тая тема по-нагоре...

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    Бат’ Марешки опроверга газовата асоциация, че горивата ще падат с 2-3 стотинки надолу.Напротив. Щели да падат поне с 30 стотинки...А аз вече се сещам за края на 98 - ма, когато бенДзина беше 0,85 лв. , анафтата - 0,50 лв. за литър.

Напиши коментар:

• naskobg
    отговори
    kiro_of_the_day написа:
    Вчера заредих 40 литра дизел при бракята у Македония за 80 стотинки литъра! :D
    Стига бе!На всяка тяхна бензиностанция ли е такава цената или само на определени?

Напиши коментар:

• kiro_of_the_day
    отговори
    Вчера заредих 40 литра дизел при бракята у Македония за 80 стотинки литъра!Нема такъв кеф да караш нафта на цената на газта! :D

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    ntodorov написа:
    Днес по обяд на Газпром в Бургас - дизел на 1.76, но приготвяха смяната за 1.73.
    В Меден Рудник на Лукоил дизел:1.73, А95:1.78. Това днес по обяд.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    Днес по обяд на Газпром в Бургас - дизел на 1.76, но приготвяха смяната за 1.73.

Напиши коментар:

• van_dal
    отговори
    Велико Търново - дизел - ЕКО - 1,73лв. / на Ромпетрол - 1,78лв.

Напиши коментар:

• daniobg
    отговори
    Като гледам, всичко върви надолу, само метана не пада. Не мога да разбера до кога ще продължава да си стои на една и съща цена при положение, че незнам изобщо вече дали е конкурентен като цена на пропан бутана...

Напиши коментар:

• sasho_n2
    отговори
    Пратиха ми код за отстъпка в Газпром ( без ограничения от зарежданията) до 29.02.2016 - 10 ст./л. за бензин и нафта и 7 ст./л/ за пропан-бутан. Някой ако иска да го ползва, няма проблем - кода е 1975697.

Напиши коментар:

• MartoModev
    отговори
    Даже на OMV е 0.74ст. в Благоевград

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    гориво

Газ в Благоевград е 75 ст на Петрол а тук София 88ст

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    didich написа:
    Цените мръднаха и в София, дизел 1,77лв/л, бензин 1,83лв/л, газта си е все така 0,88лв/л
    Главният помияр Лукоил, ги бутна надолу още в събота. Останалите кутрета последваха примера му вчера.

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Цените мръднаха и в София, дизел 1,77лв/л, бензин 1,83лв/л, газта си е все така 0,88лв/л

Напиши коментар:

Working...
X