Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Колега , на 0,80 лв. не им ли е червената нафта за селскостопански нужди. До колкото имам информация нея не я зареждат в колите и не е ли опасно ако те хванат.
-
Това е линка, но те става ясно къде е толкова.http://fuelo.net/world/country/34kiro_of_the_day написа:На бензиностанциите е по-скъпа - бях дал линк в тая тема по-нагоре...
Напиши коментар:
-
На бензиностанциите е по-скъпа - бях дал линк в тая тема по-нагоре...naskobg написа:Стига бе!На всяка тяхна бензиностанция ли е такава цената или само на определени?kiro_of_the_day написа:Вчера заредих 40 литра дизел при бракята у Македония за 80 стотинки литъра! :D
Напиши коментар:
-
Бат’ Марешки опроверга газовата асоциация, че горивата ще падат с 2-3 стотинки надолу.Напротив. Щели да падат поне с 30 стотинки...А аз вече се сещам за края на 98 - ма, когато бенДзина беше 0,85 лв. , анафтата - 0,50 лв. за литър.
Напиши коментар:
-
Стига бе!На всяка тяхна бензиностанция ли е такава цената или само на определени?kiro_of_the_day написа:Вчера заредих 40 литра дизел при бракята у Македония за 80 стотинки литъра! :D
Напиши коментар:
-
Вчера заредих 40 литра дизел при бракята у Македония за 80 стотинки литъра!Нема такъв кеф да караш нафта на цената на газта! :D
Напиши коментар:
-
В Меден Рудник на Лукоил дизел:1.73, А95:1.78. Това днес по обяд.ntodorov написа:Днес по обяд на Газпром в Бургас - дизел на 1.76, но приготвяха смяната за 1.73.
Напиши коментар:
-
Днес по обяд на Газпром в Бургас - дизел на 1.76, но приготвяха смяната за 1.73.
Напиши коментар:
-
Като гледам, всичко върви надолу, само метана не пада. Не мога да разбера до кога ще продължава да си стои на една и съща цена при положение, че незнам изобщо вече дали е конкурентен като цена на пропан бутана...
Напиши коментар:
-
Пратиха ми код за отстъпка в Газпром ( без ограничения от зарежданията) до 29.02.2016 - 10 ст./л. за бензин и нафта и 7 ст./л/ за пропан-бутан. Някой ако иска да го ползва, няма проблем - кода е 1975697.
Напиши коментар:
-
Главният помияр Лукоил, ги бутна надолу още в събота. Останалите кутрета последваха примера му вчера.didich написа:Цените мръднаха и в София, дизел 1,77лв/л, бензин 1,83лв/л, газта си е все така 0,88лв/л
Напиши коментар:
-
Цените мръднаха и в София, дизел 1,77лв/л, бензин 1,83лв/л, газта си е все така 0,88лв/л
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: