ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Което ме навежда на мисълта да си напълня една тубичка 20 л на цена 1.80 в Ямбол, за да не зареждам в Козлодуй на 2.03.4 лв ще спестя, не кой знай колко, ама няма да им правя кефа да зареждам там
-
Аха. На толкова напълних предпразнично резервоара. Ако можеше и в джобовете да сложа....wwalker написа:Да не дразня, ама във Варна от доста време се върти около 1,75
Напиши коментар:
-
Вчера на Екото на Княжево заредих на 1.98 с отстъпката -8 ст. = 1.90 . Добре е, ама може и по-добре
Напиши коментар:
-
И в Търновския край са тези цените от 2-3 дена.didich написа:От тая вечер поне до колкото успях да видя почти на всички вериги цената на бензин/дизел е под 2лв, движи се около 1.97-1.98лв/л, това за любимата столица.
Напиши коментар:
-
Аз предколедно си напълних резервоарчето на 1.80 нафтичка в Ямбол
Напиши коментар:
-
От тая вечер поне до колкото успях да видя почти на всички вериги цената на бензин/дизел е под 2лв, движи се около 1.97-1.98лв/л, това за любимата столица.
Напиши коментар:
-
"ОПЕК прогнозира петролът да достигне 70 долара за барел до 2020 година" днес.Очакваме реакция към тенденциите и от утре дизел 2.50лв в България. :D
Напиши коментар:
-
То каквато и простотия да стане по света - в България цените скачат!flippy89 написа:Барел петрол бие дъното от 11 години насам, а в България цените скачат.
Напиши коментар:
-
Барел петрол бие дъното от 11 години насам, а в България цените скачат.
Напиши коментар:
-
И аз снощи точно зареждах на Лукойл,само че на 0.86лв. редовна цена...сигурно и тук ще се вдигне днес/утре преди големите пътувания
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: