Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Здравейте колеги, аз живея в София, но попринцип съм от Варна и другата седмица за празниците съм във морската ни столица. Имам желание да си взема стикер, и ще се обадя да се видим и да си взема, ако има желаещи от софия може да взема и на тях, ако някой иска да ми пише ЛС за да знам колко да взема
Напиши коментар:
-
и аз искам един стикер от големите...как мога да си взема.мерси предварително.
Напиши коментар:
-
-
изтегли си файла на флашка,има го в даунлоад,и иди в някоя книжарница,рекламна агенция и изобщо,навсякъде където могат да ти го направят,става за няколко минути и е евтино,по малко от левче е на стикер мисляmims написа:и аз и аз искамммммммммот къде мога да си набавя?
Напиши коментар:
-
И аз искам Малък,Голям се тая къвто ми дадете хаха искам да съм част от Голямото италянско семейство :D :D София...
Напиши коментар:
-
искам от големия стикер Фиат Форум България за задния джам никои ли няма от пловдив
Напиши коментар:
-
колеги някой от Благоевград има ли стикери , че искам 2-3 ... и може един кръгъл ...
Напиши коментар:
-
Re: стило
Останаха ми малко за вътрешно залепване, и ако дойдеш на някоя среща, ще се уредиш.ekna написа:Колеги ако може и за мен един голям стикер.Благодаря предварително.
Напиши коментар:
-
стило
Колеги ако може и за мен един голям стикер.Благодаря предварително.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: