Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
хохо и аз съм вече с голям стикер със съдействието на колегата eh4ev07 й негов приятел благодаря и на двамата !
-
Много по-добър е варианта да си го поръчаш в някое студио, казваш им точния размер, който искаш и си е чиста работа. Защото докато ти го прати някой колега ще ти писне да чакаш , а и ако обърка нещо, както стана при мен и става кофти.Broody написа:Други вариянти няма ли ?
Напиши коментар:
-
Съвсем не колегаМОДЕРИРАНО! Нарушение на т. 4.6. от правилата на форума. Модераторски екип на fiat-bg.orgBroody написа:Други вариянти няма ли ?
Напиши коментар:
-
теглиш файла и отиваш в рекламна агемция АНТОНИ /има ги в разград ако не се лъжа/ и по 3 лева на стикерBroody написа:Колеги, на кого трябва да пиша че да поръчам 5 стикера ?Благодаря предварително
Напиши коментар:
-
Колеги, на кого трябва да пиша че да поръчам 5 стикера ?Благодаря предварително
Напиши коментар:
-
Като идваш в Сливен ми се обади да се запознаем и ще ти подаря един!
Напиши коментар:
-
наи вероятно нямаш корел 12 за това не се отваря носи го в някое рекламно студио - те знаят какво да правятteki4a_lyd написа:аз изтеглих логото ама не го отваря ;( ааа много искам да си я сложа на колата
Напиши коментар:
-
аз изтеглих логото ама не го отваря ;( ааа много искам да си я сложа на колата
Напиши коментар:
-
За всички колеги от региона,желаещи стикер за задното стъкло-имам 3бр.Който иска да ми пише или да звънка. :D
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: