Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• ogi28b
    отговори
    До края на другата седмица ще има форумска партида стикери, което значи, че след около 2 седмици ще имам възможност да изпратя на willow75bg, от който ще можеш да вземеш стикер. Дотогава, ако не ти се чака - можеш да влезеш в Download секцията на сайта, където има папка стикер, а файлът със самия стикер ще го познаеш по името. Този файл трябва да го покажеш на някое рекламно студио, и ще ти го направят, но за единична бройка ще ти е скъпо.

Напиши коментар:

• Ichkin
    отговори
    Ако ти трябва малък, събота и неделя един колега ще си ходи, мога да му пратя.

Напиши коментар:

• biankov
    отговори
    Колеги писах и преди, но никои не ми отговори тогава. От каде и как мога да се сдобия със стикер на форума. От Плевен съм и ако трябва ще си платя за услугата. Благодаря предварително.

Напиши коментар:

• veskobravo
    отговори
    Да се покажа и Азе С избацан голям стикер на форума!!!
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Днес едно Стило беше оборудвано с голям стикер на форума.
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• mims
    отговори
    Ето да покажа и аз, много съм доволна Благодаря на колегата Airfan , че ми запази
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• la squadra azzurra
    отговори
    цено написа:
    А някой колега от Бургас да ме насочи къде мога да си изкарам стикери? Или пък ако някой има в повече?!
    Ами, аз съм твоят човек, имам няколко в повече Звънни, когато ти е удобно 0879898777.

Напиши коментар:

• PanCakes
    отговори
    Ето и снимката
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• pecata
    отговори
    ogi28b написа:
    Ако си от Красно село, защо не дойдеш на среща на форума, не ти е далече, идват и други колеги, които чат-пат са правили.
    Aми не съм се замислял,всъщност защото в повечето недели работя допълнително да си докарам някой лев,но тази неделя мисля да почивам и наистина мога да дойда.Живея в Лагера и ми е доста близко.

Напиши коментар:

• fiatmaniak
    отговори
    pecata написа:
    fiatmaniak написа:
    pecata написа:
    Аз също бих желал един стикер.Искам да попитам,ако някой знае в София рекламна къща или агенция която да иска да ми направи 10-на бройки нека я каже.За един стикер ще ме срам да отида,а сигурно и няма да искат да ми направят само 1.
    ти пък, аз отидох в едно рекламно студио и си направих стикер само за мен, така че няма какво да те е срам
    Веднага ли става,или от днеска за утре?
    Ми да ти кажа честно съм забравил, тва беше миналата година.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Ако си от Красно село, защо не дойдеш на среща на форума, не ти е далече, идват и други колеги, които чат-пат са правили.

Напиши коментар:

• pecata
    отговори
    fiatmaniak написа:
    pecata написа:
    Аз също бих желал един стикер.Искам да попитам,ако някой знае в София рекламна къща или агенция която да иска да ми направи 10-на бройки нека я каже.За един стикер ще ме срам да отида,а сигурно и няма да искат да ми направят само 1.
    ти пък, аз отидох в едно рекламно студио и си направих стикер само за мен, така че няма какво да те е срам
    Веднага ли става,или от днеска за утре?

Напиши коментар:

• fiatmaniak
    отговори
    pecata написа:

Напиши коментар:

• pecata
    отговори

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    PanCakes написа:
    Да изкажа благодарности на Колегата ogi28b,с който 1-во не можахме да се видим,но той се оказа точен и даже промени малко плановете си за вечерта за да се сдобия и аз със стикер (дано само лепилото е наред).Днес ще кача и снимка,че снощи нямаше кога да го лепя
    Наред е, имам още 2 пликчета с такова. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Утре би трябвало да уточня последни детайли с един младеж и поръчваме новите стикери.

Напиши коментар:

Working...
X