Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Мерсиogi28b написа:Колежке, вече има изпратени стикери във Велико Търново - у колегата Jack`DanielS. Свържете се с него за да ви даде стикер. Има също малки стикери, карти за ЕКО, и няколко ключодържтеля.Alisiq написа:Извинявам се за въпроса, но какъв формат са файловете, не ми се отварят
Напиши коментар:
-
След малко ще я снимам и ще я кача на мене си ми харесва така да е на цялото задно стъкло за да се забелязвам от далече,че членувам в най-якия форум
Напиши коментар:
-
Колежке, вече има изпратени стикери във Велико Търново - у колегата Jack`DanielS. Свържете се с него за да ви даде стикер. Има също малки стикери, карти за ЕКО, и няколко ключодържтеля.Alisiq написа:Извинявам се за въпроса, но какъв формат са файловете, не ми се отварят
Напиши коментар:
-
Някой дизайнер, що не ъпдейтне текущата версия, че таз старичка вече :D
Напиши коментар:
-
даи снимка да видимцено написа:Аз си поръчах на цялото задно стъкло на пунтото даже за 2,30 ми излезе в една рекламна агенция в Бургас тук докато чакам за стикер брада ще пусна
,а и тази цена е доста малка
за големия стикер
Напиши коментар:
-
Аз си поръчах на цялото задно стъкло на пунтото даже за 2,30 ми излезе в една рекламна агенция в Бургас тук докато чакам за стикер брада ще пусна
Напиши коментар:
-
Налични са.ogi28b написа:Изпратих 20 стикера за Пловдив. Би трябвало да можете да ги получавате от колегата Airfan.
Напиши коментар:
-
Изпратих 20 стикера за Пловдив. Би трябвало да можете да ги получавате от колегата Airfan.
Напиши коментар:
-
Утре най-вероятно ще съм на организираната среща на Игликина поляна и всеки, който посети тази среща, ще бъде оборудван с голям стикер. Ако все пак някой иска стикер, но не му се ходи на тази среща - може да дойде на сборния пункт, който е описан в линка в началото на поста ми.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: