Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Alisiq
    отговори
    ogi28b написа:
    Ами няма за какво, той си е публичен, направен от форумец за форума, не си е лично мой. То линковете ги има и във водещия пост на тази тема, но вероятно не си го погледнал.
    Извинявам се за въпроса, но какъв формат са файловете, не ми се отварят

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Ами няма за какво, той си е публичен, направен от форумец за форума, не си е лично мой. То линковете ги има и във водещия пост на тази тема, но вероятно не си го погледнал.

Напиши коментар:

• drif7_
    отговори
    ogi28b написа:
    Може сякак, ама как да ти пратя стикер за 2 лева по куриер за 6-7 лева? Излиза супер нерентабилно. За мен не проблем де, ама защо да плащаш 8 лева, егати стикера...
    Точно от този файл се нуждаех но тъй като неможах да го намеря и се надявах някои да ми прати стикера но още утре ще си го извадя! Много Ви Благодаря :D

Напиши коментар:

• Crash73
    отговори
    Отскоро се накичих и аз..

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Може сякак, ама как да ти пратя стикер за 2 лева по куриер за 6-7 лева? Излиза супер нерентабилно. За мен не проблем де, ама защо да плащаш 8 лева, егати стикера...Иначе да се похваля - най-после смогнах да отида и да взема стикерите, вече са у мен. За София - всеки който иска - да заповяда на някоя от срещите на форума, и ще получи. Може също и ЛС да се уговорим. А на който съм обещал да пратя из страната - ще уточним детайлите на ЛС. Стикерите не са много и ще пратя на 2-3 места по повече, а на следващата партида ще захраним и останалите. Тези стикери се разпространяват от Сдружение Фиат Форум България. Те са безплатни за всички членове на форума! Разбира се, ако на някой не му се чака, може да изтегли файла ...-Big-Sticker.cdr от Download-секцията на сайта и да си го произведе сам, нормалната му цена е около 1.50 за десетина-двайсет стикера.Моля всеки, който може по някакъв начин да помогне за разпространението на стикери в страната, без да плащаме за това - да драсне едно ЛС.

Напиши коментар:

• drif7_
    отговори
    Здравейте,а по куриер може ли да се пращат че много ми се иска и аз да имам такъв

Напиши коментар:

• sen7ineL
    отговори
    Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата , la squadra azzurra днес ми даде голям стике на форума ... Много е точен и коректен , още веднъж благодаря колега.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Да, точно тези срещи визирам.

Напиши коментар:

• pecata
    отговори
    Аз също имам желание за стикер.Интересува ме също като си залепя стикера,после мога ли да си затъмня стъклото?Колега ogi28b,неделните срещи в кв.Хиподрума ли визираш в горният си пост?

Напиши коментар:

• sen7ineL
    отговори
    Изобщо повече няма да КОМЕНТИРАМ !

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Колега, позволяваш си да коментираш публично кореспонденцията ни на ЛС, което е недопустимо! Преди да "плюеш", кажи на колегите, че ми пишеш на шльокавица, и тогава коментирай, моля! Ако за теб е нормално да не можеш да напишеш 2 думи на български език, то за мен това е неуважение към мен. Така както не ми е приятно някой, който знае български да ми говори на някакъв друг език, така не ми е приятно и някой, който може да пише на български - да пише на маймуница.Големите стикери са готови, желаещите ще получат ЛС с информация как да стане това, а колегата от предния пост може да заповяда на среща на форума в София, където ще си получи стикера.

Напиши коментар:

• sen7ineL
    отговори
    Май така ще стане че хората който имат казват че поначина по който ги питаме за стикер несме ги уважавали ... демек ( Колега , да те попитам има ли останал 1 стикер от големите да ми дадеш) .... Ще си направя сам

Напиши коментар:

• fiatmaniak
    отговори
    sen7ineL написа:
    Няма май колежке стикери ... сега иам 1 идея ако стане щи пиша да ти пратя 1
    защо ни си направите в едно рекламно студио става за кратко време

Напиши коментар:

• sen7ineL
    отговори

Напиши коментар:

• sen7ineL
    отговори

Напиши коментар:

Working...
X