ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Ами няма за какво, той си е публичен, направен от форумец за форума, не си е лично мой. То линковете ги има и във водещия пост на тази тема, но вероятно не си го погледнал.
Напиши коментар:
-
Точно от този файл се нуждаех но тъй като неможах да го намеря и се надявах някои да ми прати стикера но още утре ще си го извадя! Много Ви Благодаря :Dogi28b написа:Може сякак, ама как да ти пратя стикер за 2 лева по куриер за 6-7 лева? Излиза супер нерентабилно. За мен не проблем де, ама защо да плащаш 8 лева, егати стикера...
Напиши коментар:
-
Може сякак, ама как да ти пратя стикер за 2 лева по куриер за 6-7 лева? Излиза супер нерентабилно. За мен не проблем де, ама защо да плащаш 8 лева, егати стикера...Иначе да се похваля - най-после смогнах да отида и да взема стикерите, вече са у мен. За София - всеки който иска - да заповяда на някоя от срещите на форума, и ще получи. Може също и ЛС да се уговорим. А на който съм обещал да пратя из страната - ще уточним детайлите на ЛС. Стикерите не са много и ще пратя на 2-3 места по повече, а на следващата партида ще захраним и останалите. Тези стикери се разпространяват от Сдружение Фиат Форум България. Те са безплатни за всички членове на форума! Разбира се, ако на някой не му се чака, може да изтегли файла ...-Big-Sticker.cdr от Download-секцията на сайта и да си го произведе сам, нормалната му цена е около 1.50 за десетина-двайсет стикера.Моля всеки, който може по някакъв начин да помогне за разпространението на стикери в страната, без да плащаме за това - да драсне едно ЛС.
Напиши коментар:
-
Здравейте,а по куриер може ли да се пращат че много ми се иска и аз да имам такъв
Напиши коментар:
-
Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата , la squadra azzurra днес ми даде голям стике на форума ... Много е точен и коректен , още веднъж благодаря колега.
Напиши коментар:
-
Аз също имам желание за стикер.Интересува ме също като си залепя стикера,после мога ли да си затъмня стъклото?Колега ogi28b,неделните срещи в кв.Хиподрума ли визираш в горният си пост?
Напиши коментар:
-
Колега, позволяваш си да коментираш публично кореспонденцията ни на ЛС, което е недопустимо! Преди да "плюеш", кажи на колегите, че ми пишеш на шльокавица, и тогава коментирай, моля! Ако за теб е нормално да не можеш да напишеш 2 думи на български език, то за мен това е неуважение към мен. Така както не ми е приятно някой, който знае български да ми говори на някакъв друг език, така не ми е приятно и някой, който може да пише на български - да пише на маймуница.Големите стикери са готови, желаещите ще получат ЛС с информация как да стане това, а колегата от предния пост може да заповяда на среща на форума в София, където ще си получи стикера.
Напиши коментар:
-
Май така ще стане че хората който имат казват че поначина по който ги питаме за стикер несме ги уважавали ... демек ( Колега , да те попитам има ли останал 1 стикер от големите да ми дадеш) .... Ще си направя сам
Напиши коментар:
-
защо ни си направите в едно рекламно студио става за кратко времеsen7ineL написа:Няма май колежке стикери ... сега иам 1 идея ако стане щи пиша да ти пратя 1
Напиши коментар:
-
Няма май колежке стикери ... сега иам 1 идея ако стане щи пиша да ти пратя 1
Напиши коментар:
-
Няма май колежке стикери ... сега иам 1 идея ако стане щи пиша да ти пратя 1
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: