ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Уредихме колежката с един стикер. Иначе всички стикери свършиха вчера, останаха само карти.
-
Да изкажа благодарности на Колегата ogi28b,с който 1-во не можахме да се видим,но той се оказа точен и даже промени малко плановете си за вечерта за да се сдобия и аз със стикер (дано само лепилото е наред).Днес ще кача и снимка,че снощи нямаше кога да го лепя
Напиши коментар:
-
Колега, Наско (scuadra_azzura) имаше стикери, питай го дали не са му останали.Иначе срещата на Ичера наближава, само след месец е, можеш да се включиш.И в краен случай, аз от време на време идвам до Средец при един приятел на гости, може да донеса, стига да взема повече.И в най-краен - във всяка една рекламна агенция ще ти направят стикер, Корел-ския файл е в секция download.http://download.fiat-bg.org/Sticker/(мисля че е файла logo-cut.cdr, нямам как да го отвроя под Линукс в момента)цено написа:А някой колега от Бургас да ме насочи къде мога да си изкарам стикери? Или пък ако някой има в повече?!
Напиши коментар:
-
Не са предназначени за никой. Предназначени са за първите 5 човека, които поискат. Пиши ЛС на Airfan, ако не са свършили - сигурно ще ти запази.
Напиши коментар:
-
А всичките ли са предназначени за някой, че не съм много в час ?ogi28b написа:Днес изпратих 5 стикера към Пловдив, предполагам, че ще са у колегата Airfan, заедно с картите за ЕКО.
Напиши коментар:
-
Само напиши в търсачката на
"рекламна агенция Бургас", и гле’й к’во ста’а...
Напиши коментар:
-
А някой колега от Бургас да ме насочи къде мога да си изкарам стикери? Или пък ако някой има в повече?!
Напиши коментар:
-
Ами лепачът да вземе да го плати, 18 лева струва.
Другия път да лепи на по-тъмно и по-студено!
Напиши коментар:
-
Дотогава се надявам да направим повечко, не само един, а Фихи ще ви донесе малки, големи, всякакви, поне такава ни е преварителната уговорка. Тези които имам сега - вече съм запазил за хора, които ги поискаха на ЛС. Останаха няколко, които са тръгнали да се разлепват от краищата и ме притеснява да не изветрее лепилото - тях не ги давам на никой, за да не стане излагация.Иначе ще ти пратя по Митенцето - малки да раздаваш, и големи също.
Напиши коментар:
-
Оги, ако имаш от големите стикери, запази един за мен и го донеси (прати по някой) на Ичера, моля те!!!!
Напиши коментар:
-
Нещо не е добре! Ще ти дам друг като са готови. Вляво е високо и като цяло е надясно. На теб харесва ли ти?
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: