Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• drnkk
    отговори
    Днеска един гламак в една рекламна къща ми иска стикер за 5 лв ама нали е професионалист и го направил за външно лепене пак аз се усетих чак като го сложих на колата както и да е .. ако на някой му се намира един стикер да свирка

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    fihi написа:
    Емо феникса беше правил нещо подобно преди време.
    Е дай да видим нещо де Ванка, ти би ли сложил такъв стикер на Мареята?

Напиши коментар:

• fihi
    отговори
    Емо феникса беше правил нещо подобно преди време.

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    Immortal написа:
    Нещо с текст "Малък ФИАТаджия на борда"
    Примерно или "Малък ФИАТ ФЕН на борда" и емблемата на форума незнам не ме бива по тия дизайнерските работиПримерно една анкето ако се пусне би била полезна за да се избере текст или някой по добър с графичните програми да сътвори няколко предложения който да се обсъдят като модели.Естествено ако се преме идеята и съществува възможност за изработката им.

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    Нещо с текст "Малък ФИАТаджия на борда"

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    Бебешки стикери има колкото искаш но е хубаво да бъде и реклама на форума а и по тях ще се разпознаваме

Напиши коментар:

• nikolce
    отговори
    Ето гугъла какво изллю

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    Като си говорим тука за стикери да питам нещо Някой да му е хрумвала идеята да си направим стикери от тия дето са тип БЕБЕ НА БОРДА с инициалите на форума.Има доста колеги с деца и съм сигурен че доста колеги ще се навият да си сложат такива на задния ДЖАМХем реклама на форума, хем предупреждение за това че се вози дете в колата

Напиши коментар:

• d1am0nd
    отговори
    На 17ти има ли как да се видим някъде сутринта за да закупя няколко за вътрешно лепене ?

Напиши коментар:

• sharpradi
    отговори
    И аз има 10-на тип "Пернишки".Ако някои иска да заповяда.Ванка и тебе да знаиш.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Имам много стикери за външно и вътрешно. Продавам ги по 1 стотинка, която ще отиде за благотворителност. Купете си стикери. На Италфеста ще ги подарявам свободно.

Напиши коментар:

• fihi
    отговори
    d1am0nd написа:
    Случайно на някой да му се намира голямо стикерче ?P.S На 17-ти и на 22-ри ще съм в София ако някой случайно има стикерче от столицата ще съм благодарен да закупя .
    Ако минеш на 22-ри на Италфеста със сигурност ще се сдобиеш със стикер. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=92048

Напиши коментар:

• d1am0nd
    отговори
    Случайно на някой да му се намира голямо стикерче ?P.S На 17-ти и на 22-ри ще съм в София ако някой случайно има стикерче от столицата ще съм благодарен да закупя .

Напиши коментар:

• super_angel28
    отговори
    Някой може ли да ми продаде 2 от тези, 2 малки имаме с брата сега искаме и от по големите, от Свиленград сме!

Напиши коментар:

• Pecho
    отговори
    Ела на някоя от редовните срещи (неделната е по-сигурна), имам у мен. Ако мен ме няма, питай Оги.

Напиши коментар:

Working...
X