Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• lhristov
    отговори
    За това не се бях сетил. Сигурно изглежда готино, а и надписа изпъква така повече. Но все си мисля, че е забранено и ще правят проблеми.

Напиши коментар:

• mehanoveca
    отговори
    lhristov написа:
    Как за предния, колега. Не е ли забранено? Полицайте ще правят проблеми.
    лепя стикера точно под огледалото и после една лента 7-8 см фолио и съм готов на другата ми кола си е фабрично затъмнена част от предното стъкло от горе

Напиши коментар:

• lhristov
    отговори
    Как за предния, колега. Не е ли забранено? Полицайте ще правят проблеми.

Напиши коментар:

• mehanoveca
    отговори
    Оги кога ще ме снабдиш с един за вътрешно лепене за предния джамКогато кажеш, ама го виж хубаво дали ще се събере на мястото, на което искаш да го слагаш.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Разгледай темата, има достатъчно снимки на коли с незатъмнени прозорци. Сигурно 95 % са такива, защото досега много рядко сме правили за външно. Който си е правил - си ги е правил сам. Аз лично правя за втори път такива, и то по няма и десетина бройки, защото много рядко ми искат.

Напиши коментар:

• ibgv
    отговори
    Дали ще стои добре на незатъмнен прозорец

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Я да видим как изглежда стикер за външно на стъклото на Брава:
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Вече са при мен големите стикери. Имам два вида:* за вътрешно лепене, 50 см ширина* за външно лепене, 50 см ширина, подходящ е за автомобили, които имат затъмнено задно стъкло.Всеки, който иска голям стикер - моля да ми пише ЛС.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Ще има, хора, само имайте малко търпение. Има малък проблем с файловете, веднага щом го отстраним - ще поръчам много стикери.

Напиши коментар:

• Стрелок
    отговори
    А евентуално нещо за Нова Загора тази седмица или Студентски град от другата седмица нататък? За голям стикер за задното стъкло (вътрешно лепене) става въпрос.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Пиши в темата за срещите в Пловдив.

Напиши коментар:

• valioboy
    отговори
    Здр.Как мога да се сдобия с големия стикер за задното стъкло от Пловдив съм.Благодаря.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Днеска минАх 100 пъти от там... що не писа вчера? Айде като минавам следващия път, ще имам предвид, а през това време ми остави телефона си на ЛС, за да ти звънна преди да тръгна. Може би другата седмица ще е. Ако преди това имаш път през Слатина - пиши ми да се разберем нещо.

Напиши коментар:

• maikule
    отговори
    Оги,щом Герена ти е наблизо пусни и за мен един стикер.Печелиш кафе и много благодарности

Напиши коментар:

• puntohgt
    отговори
    2

Благодаря

Напиши коментар:

Working...
X