Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Е Благодарение на колегата Immortal шибнах и аз един стикер на мареята ей тук на паркинга.Е поляхме го и подобаващо събитието с бира при него в Козлодуй
-
Колеги, някой може ли да ми изпрати с наложен платеж два малки стикера за вътрешно лепене?
Напиши коментар:
-
Стъклото го почистиха идеално момчетата от автомифката където ми слагаха и стикера на Стилото .Но така и така не искат буквите да останат залепени .Ще опитаме по тоя метод бавно буква по буква леко да я притискаме към стъклото .Момчета предположиха че трябва времето да е топло и стъклото да е топло за да могат да се залепят .
Напиши коментар:
-
Стъклото се почиства със спирт или някакъв препарат за стъкла, но хубав. След като си премахнал прозрачното фолио, притискаш хубаво буквите и започваш да отлепяш. Ако се вдигнат буквите заедно с фолиото отново притискаш и почваш да отлепяш от друго място, така докато не стане. Ако не иска да почне от никъде отлепяш някоя буква от хартията с нещо остро или плоско и леко докосваш до стъклото. Така би трябвало да стане.
Напиши коментар:
-
Има ли някаква тънкост при поставянето ,защото при мен не иска да се отлепи само хартията а буквите да останат.Отлепват се и те заедно с хартията на която са поставени . В момента така стои и хартията с буквите залепена на задното стъкло.
Стикера го получих от Пешо сега на срещата в с.Ягода.
Напиши коментар:
-
Колеги на бравата имах от големите стикери на задното стъкло. Сега искам да сложа и на кромата. Има ли колега от Пловдив, който да има излишни. Че сега по празниците съм тук и съм по свободен.
Напиши коментар:
-
20 стикера са голямо количество, 10 също. Казах ти го и на лични.За какво са ти толкова стикери?
Напиши коментар:
-
?krasimir_77 написа:Поръчах си онлайн от тук 20 стикера големи за задно стъкло,отговор няма,как да си набавя тези стикери за Велико Търново,ако има някой който може да ми ги прати(и 10 става),на лично ще му дам адреса на еконт и моите данни???
Напиши коментар:
-
Поръчах си онлайн от тук 20 стикера големи за задно стъкло,отговор няма,как да си набавя тези стикери за Велико Търново,ако има някой който може да ми ги прати(и 10 става),на лично ще му дам адреса на еконт и моите данни???
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: