Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• xaerial
    отговори
    Има: Оги

Напиши коментар:

• pippo
    отговори
    Здравейте колеги,Има ли някой в района на Редута-Гео Милев-Подуене-Дружба и пр. от които мога да получа стикери или е по-добре да си ги поръчам онлайн. Искам да си закупя още ленти за номера, тениски и ключодържатели.

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    valti написа:
    Какъв се води шрифта на надписа или по-скоро кой го е правил? Защото искам да си сложа още 1 надпис, но нямам всички налични букви и въобще не се справям в създаването на такива....
    Виж първата страница на темата.

Напиши коментар:

• valti
    отговори
    Какъв се води шрифта на надписа или по-скоро кой го е правил? Защото искам да си сложа още 1 надпис, но нямам всички налични букви и въобще не се справям в създаването на такива....

Напиши коментар:

• standox_
    отговори
    А в Стара Загора има ли някои с налични стикери за задното стъкло....че Бравото не е разпознаваемо

Напиши коментар:

• petar 1986
    отговори
    Ще може ли и за мен един голям за задното стъкло и два малки кръгли

Напиши коментар:

• Ibiza
    отговори
    Емо ако вземеш стикери вземи и един за мен , на мареата нямам а бравото замина...... Аз съм във Обеля и ще дойда до надежда да си го взема : PPP

Напиши коментар:

• Emo91
    отговори
    Колеги може ли някой и мен да ме уреди със стикер моляяяя.

Напиши коментар:

• TopnegoTo
    отговори
    И аз се уредих със стикери и рекламни материали благодарение на Оги днес. Благодаря [/img]
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• pi_66
    отговори
    Сьрдечно благодаря и аз за стикерите,химикалите и ключодържателите.Вчера ги поръчах и днес вече са при мен.На моята кола са залепени,довечера и на сина ще ги лепнем.

Напиши коментар:

• Fotti
    отговори
    Днес пристигнаха стикерите. Имаше и бонуси даже. Един малък стикер повече, плюс значка и химикалка. Благодарности на Оги.
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• коцев
    отговори
    На 17 Май отивам на Чепеларе на друга сбирка и тогава хептен ще си проличи .

Напиши коментар:

• stivan_alone
    отговори
    коцев написа:
    Ами покарах така десетина дни и вчера оставих слънцето да напече хубаво задното стъкло и стана далаверата .После видях че имаше няколко букви на които въздуха не беше изгонен добре та с пръст ги притисках докато изкарах въздуха и сега всичко е наред .Пък и забелязах, че сега със стикера колата стана по бърза и по малко бензин гори.
    Май имаш право Коцев качва няколко кончета отгоре и по мое наблюдение.

Напиши коментар:

• коцев
    отговори
    Ами покарах така десетина дни и вчера оставих слънцето да напече хубаво задното стъкло и стана далаверата .После видях че имаше няколко букви на които въздуха не беше изгонен добре та с пръст ги притисках докато изкарах въздуха и сега всичко е наред .Пък и забелязах, че сега със стикера колата стана по бърза и по малко бензин гори.

Напиши коментар:

• krasimir_77
    отговори
    Коцев,мен повече ме затрудни началното отлепване,после на стъклото с яко притискане само на буквите стана лесно и беше около 10 градуса,ако много е стар стикера пак може да не стане лесно,а и стъклото просто го минах с сух парцал,няма спирт нема нищо и сега е ок,отзад и отпред.

Напиши коментар:

Working...
X