Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• krasio_79bs
    отговори
    ogi28b написа:
    При Краси трябва да има. Ако няма - ще му пратя и ще има.
    Нямам при мен.Щях да си заръчам да ми изпратиш по някой от посетителите на феста,ама то май се оказа ,че няма никой от Бургас.Ако имаш останали налични може да ми изпратиш.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    При Краси трябва да има. Ако няма - ще му пратя и ще има.

Напиши коментар:

• nai7
    отговори
    ogi28b написа:
    Някой от колегите, които наскоро са получили стикер, няма ли да пусне някоя снимчица...
    Аз как мога да се обзаведа,със стикер за задното стъкло от големите дългите Имах аз ама сменях петата врата и остана на другото стъкло.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Някой от колегите, които наскоро са получили стикер, няма ли да пусне някоя снимчица...

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Напомням, че имам от големите стикери както за вътрешно, така и за външно лепене. Всеки желаещ може да получи стикер и ако посети ИТАЛФЕСТ 2013.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Аа, да, и в Сливен има, при Енчев.

Напиши коментар:

• SimeonSimeonov
    отговори
    И аз искам стикер Имам фолио на задния прозорец, значи трябва да е за външно лепене! В Нова Загора живея.... ама не ми е проблем да прескоча Сливен,Стара Загора... Вчера ми върнаха книжката и ми се кара много,не е проблем няколко километра :P

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Не се стеснявайте да си поискате стикери, безплатни са и няма изисквяния и задължения за получаването им. Само желание е необходимо. Пратил съм и в Пловдив на Airfan, в Плевен има в Бянков, Враца - може би има в Митака_71, В Търговище също пращах, в Русе пращах.... Бургас, Варна, Турну Северин, Кот Д’Ивоар и две кюфтета с лютеница...

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Днес колегата pet4o ми предостави големи стикери за вътрешно лепене, които са малко по-големи от тези които разпространяваме. Стикерите са с ширина 60 см. Оригиналните са 50 см. Имам около 10-12 такива стикера и който иска - да ми пише да се разберем нещо за София. Ако е за други градове - ще го мислим. Имам също стикери за външно лепене, подходящи за коли със затъмнени стъкла. Имам и 3 изгорели крушки с жичка 220В / 75 вата. И тях ги подарявам.

Напиши коментар:

• lhristov
    отговори
    Я да опресня малко:
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    В Пловдив - големи стикери за външно (за коли с фолио) и вътрешно лепене - у Airfan.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    И на мейла му го пусни, и на СМС - също Колеги, напомням, че големи стикери имам много у мен, както за вътрешно лепене, така и за външно, за колите с тъмно фолио на задното стъкло. Безплатни са, всеки форумец може да получи такъв, стига да поиска. Тези дни изпратихме към Враца, Търговище, тази седмица ще пратя и в Пловдив, че били свършили, и така. Където има нужда - казвайте. Понякога става с малко забавяне от 5-6 месеца, но в крайна сметка - изпращам. За София - най-сигурният и лесен начин да се сдобиете със стикер, е като посетите среща на форума в неделя. Повече информация за срещите - в раздела за "Срещи и мероприятия". Важно е преди самата среща да ми пратите едно ЛС (не тук в темата!), за да взема стикери. Това се налага, защото не ги нося постоянно в колата, защото се повреждат от топлото време, когато слънцето напече колата.

Напиши коментар:

• lhristov
    отговори
    Колега maikule, съжалявам, но не можах да свърша работа. Днес имаше налични само два големи стикера за вътрешно лепене и Оги лично ги лепна на два Форумски автомобила на място. НО каза, че когато бебешките стикери станат готови и той пише в съответната тема, тогава да му пишеш на него на лични и той вече ще има грижата да се срещнете и да свършите работата.Успех.П.С. Ще ти пратя този пост и на лични, в случай че не го видиш тук.

Напиши коментар:

• lhristov
    отговори
    Еми, пич, maikule, освен да се цитирам, кво друго?
    lhristov написа:
    Я ми дай координати на Лични, къде в Подуяне си и телефон за да се чуем и видим. Ще ти дам стикер. Оставих в колата от трите размера за един колега от Мездра, но не се видяхме с него.
    Утре ще да помоля Началството за още неща. Но кажи какво искаш?И... за бири не говорим. Шефиори сме. :D

Напиши коментар:

• maikule
    отговори
    lhristov понеже напоследък съм ангажиран в неделите,ако може да вземеш стикер и за мен...бирата е ясна естествено

Напиши коментар:

Working...
X