Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• lhristov
    отговори
    Ами да докладвам:днес, около обяд, колегата Jeezy18 беше оборудван. Малък стикер отзад, химикал, календарче, ключодържател, карта ЕКО си има.Жалко, че има фолио на стъклата и стикера се не види. Но много професионално монтирано фолио. Също и на стоповете.Хубави 15-ки, хубав цвят на боята. Абе, хубаво Браво...Ето и снимки.П.С. Приятелю, ако искаш стикери за външно лепене, казвай. Ще помоля за такива. Според мен, по-добре стоят.
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Painfall
    отговори
    Имам я от 2009-та, но чак сега получи 2 стикера за задните странични стъкла!
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• lhristov
    отговори
    Я ми дай координати на Лични, къде в Подуяне си и телефон за да се чуем и видим. Ще ти дам стикер. Оставих в колата от трите размера за един колега от Мездра, но не се видяхме с него.

Напиши коментар:

• Jeezy18
    отговори
    Проблема е, че съм ангажиран в неделите по това време, а и мястото ми е малко далече

Напиши коментар:

• dkenanova
    отговори
    В неделя на срещата,ще има кой да ти даде предполагам.

Напиши коментар:

• Jeezy18
    отговори
    Как мога да се сдобия с малкия стикер?

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Във всяка рекламна агенция, особено в тези с плотер ще стане и по-бързо.

Напиши коментар:

• Painfall
    отговори
    Къде в/около района на Люлин могат да ми направят стикера за външно лепене? Мерси.

Напиши коментар:

• Румен_Хинчев
    отговори
    Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Христос Воскресе , Уважаеми Колеги !Днес , 5 Май 2013 г. , колегата Георгиев ще бъде между 20.00 и 21.00 до храм-паметникът ,,Александър Невски ’’ и би могъл да вземе големи стикери и ключодържатели към Разград , ако някой бъде така любезен да му занесе , тъй като няма да може да пътува из София .Ако някой може да помогне , моля да пише на лични , за да му дам телефони за връзка с Георгиев .Предварително благодаря на отзовалите се !!!

Напиши коментар:

• Tiok
    отговори
    Стикер на Фиат форум

Здравейте колеги искам да се сдобия със големия стикер на форума.Ако някой има в повече или може да ми каже как да стане ще съм много благодарен.Живея в София-Разсадника.Слята тема.Модераторски екип на fiat-bg.org

Напиши коментар:

• Huku
    отговори
    Аз благодаря на Оги за големият стикер, и помощта с компютъра която ми оказа... Снимка на колата със стикера... Скоро

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Намери някакво време , мини през Слатина и ще ти дам всичко. Намерих и от малките един. До два-три дни, най-много месец, ще имам от малките много, в 3 размера, за всеки вкус.

Напиши коментар:

• fuel injekcion
    отговори
    Някой да може да ми прати някакви стикерчета.. няма значение какви са .. моля пишете не Л.С от София съм

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    mehanoveca написа:
    Оги кога ще ме снабдиш с един за вътрешно лепене за предния джамКогато кажеш, ама го виж хубаво дали ще се събере на мястото, на което искаш да го слагаш.
    Уж отговорих в тази тема.... Сигурно само съм го "прегледал", без да го публикувам. Както и да е, когато решиш, звънкаш ми, правим няква среща и ще ти дам. Или ако можеш да чакаш - тази или другата седмица ще имам минаване в района на работата ти, може за тогава нещо да се уговорим. Huku - лепна ли го? Дай някоя снимка да видим?

Напиши коментар:

• mehanoveca
    отговори
    lhristov написа:
    За това не се бях сетил. Сигурно изглежда готино, а и надписа изпъква така повече. Но все си мисля, че е забранено и ще правят проблеми.
    ще пробвам пък то ще си каже

Напиши коментар:

Working...
X