Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Стикери да искаш, комшу!Cepheus написа:ще може ли 1 голям и 2-3 малки?
Обади се, доволен ша останиш!
Напиши коментар:
-
За колегите от Стара Загора и регоина:Стикери има в мен и колегата Емзо.Има и карти за отстъпка и ограничен брой ключодържатели.
Напиши коментар:
-
Тя тая идея я има отдавна, но що не сме я направили досега, не знам...victor5 написа:Ето една идея за реклама на форума.. Това е само примерно да не си помислите нещо.

Напиши коментар:
-
Ето една идея за реклама на форума.. Това е само примерно да не си помислите нещо.
Напиши коментар:
-
Ми а де! Ако искаш да ти пратя?кроко61 написа:Дидо,ми на мен що не донесе?
Напиши коментар:
-
Имам. Обади се на 0878 839615 и ще ти донеса където кажеш. Доставката в рамките на града е безплатнаfreeedom написа:На мен ми трябва един за Ямбол
Напиши коментар:
-
Някой от Варна не иска ли да приеме всичко и да го разпространява? Стикери, карти за Еко, ключодържатели? Даже си мисля да направим още някакъв сувенир за реклама, ама не знам какъв.
Напиши коментар:
-
И аз искам един от големите за Варна. Ще си платя доставката ако трябва.
Напиши коментар:
-
За Стара Загора,кой ще ги получи да знаеме?ogi28b написа:За колегите от София - у мен има много стикери, не се притеснявайте да си поискате, нищо че са безплатни. За останалите - всеки момент ще комплектовам пратките за няколко града. Обещал съм на хора от Русе, Бургас, Плевен, Стара Загора.... На срещата в Китен също ще имам от всичко.
Напиши коментар:
-
За колегите от София - у мен има много стикери, не се притеснявайте да си поискате, нищо че са безплатни. За останалите - всеки момент ще комплектовам пратките за няколко града. Обещал съм на хора от Русе, Бургас, Плевен, Стара Загора.... На срещата в Китен също ще имам от всичко.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: