Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• S.W.A.T.
    отговори
    Външните доста лесно падат при миене на водоструйка

Напиши коментар:

• vasko_boy
    отговори
    стикер

как става поръчването,ако може един ама за отвън че си затъмних задното стъкло
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• cs_aleksandar
    отговори
    Ще се надявам да си получа стикерите някога,се пак 10лв са си 10лв

Напиши коментар:

• kilar
    отговори
    kiro_of_the_day: Имаш ли пернишки стикери в теб? Ако имаш, ще взема един тази седмица.П.С. Ако някой друг има да пише на Л.С.Благодаря. Поздрави!

Напиши коментар:

• Meril
    Guest replied
    Аз може и да доживея да получа стикер

Напиши коментар:

• cs_aleksandar
    отговори
    Immortal написа:
    Колегата phoenix е доста зает напоследък, има и бебе, не му се сърдете, че не ви отговаря веднага.Малки стикери, "оригинални" се печатат периодично... последната партида раздадохме на Италфеста.Май трябва пак да пуснем една серия...
    Аз щях да поискам 2 малки 2 големи 1 един надпис за вътрешно лепене

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    Колегата phoenix е доста зает напоследък, има и бебе, не му се сърдете, че не ви отговаря веднага.Малки стикери, "оригинални" се печатат периодично... последната партида раздадохме на Италфеста.Май трябва пак да пуснем една серия...

Напиши коментар:

• piftho
    отговори
    Явно само аз ходя където не трябва Тия келеши ми искат някакви серийни бройки, за които трябва да дам 50-60 кинта.....Да ги налазят ма****те изодзадзе.

Напиши коментар:

• cs_aleksandar
    отговори
    днес ипратих парички на колегата phoenix вчера му писах че ше му пратя днес пак му писах,обаче никакъв отговор от него,почвам да се притеснявам да не съм збъркал нещо

Напиши коментар:

• Ewing
    отговори
    както бях писал нягъде по горе трябва да ми се намират 2-3-5 броя от малките стикери за вътрешно залепване. само изразих съмнение за качеството на печата. но от 1-2 метра не си личи нищо. и са със старя адрес на форума. аз като ги печатих ии поисках 20 броя и само дето ми ги таксуваха по - скъпо защото са малко, но не са ми правили проблем за бройката.

Напиши коментар:

• durex_a
    отговори
    piftho написа:
    Здравейте колеги,Голяма трудност се оказа това да си разпечетам сам стикерче от малките за вътрешната страна Ходих в какви ли не печатници и студия и всеки ми вика "А-а-а-а ама Вие искате едно листче А4 ли?!?!? Ми то по малко от 100 не може"... Аз тегля по една ****** на ум и си излизам със страшна сила от там.....Само варианта с банковата сметка ли е наличен, че в тоя Лозенец ми е голям проблем, а и заради работата.......?!М/у другото доста често се засичам с един колега с Бяло Браво с малкия стикер сутрин по "Черни Връх" със съпруга или приятелка е вътре мигам, свиркам ама той не ме отразява заради липсата на стикер подяволите...... Просто искам стикер.....
    опитай с големи тъкмо по се забелязва ...

Напиши коментар:

• piftho
    отговори
    Здравейте колеги,Голяма трудност се оказа това да си разпечетам сам стикерче от малките за вътрешната страна Ходих в какви ли не печатници и студия и всеки ми вика "А-а-а-а ама Вие искате едно листче А4 ли?!?!? Ми то по малко от 100 не може"... Аз тегля по една ****** на ум и си излизам със страшна сила от там.....Само варианта с банковата сметка ли е наличен, че в тоя Лозенец ми е голям проблем, а и заради работата.......?!М/у другото доста често се засичам с един колега с Бяло Браво с малкия стикер сутрин по "Черни Връх" със съпруга или приятелка е вътре мигам, свиркам ама той не ме отразява заради липсата на стикер подяволите...... Просто искам стикер.....

Напиши коментар:

• Toni69
    отговори
    coolboby написа:
    В първа страница се крие отговора на част от въпроса ти!
    Благодаря.

Напиши коментар:

• coolboby
    отговори
    В първа страница се крие отговора на част от въпроса ти!

Напиши коментар:

• Toni69
    отговори
    Аз мога ли да си поръчам стикери и лепенки,като стикерите да са 2 за вътрешно залепване,и ако има и лепенки две,като стикерите да не са от големите,и как става плащането....

Напиши коментар:

Working...
X