batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Има все още доста Фиати без стикер, така че ще има достатъчно хляб за печатниците
.
Напиши коментар:
-
Явно фиатките са станали доста популярни, а от там и търсенето на стикери е нарасналоphoenix написа:такаааааа, от днес печатницата ми каза, че цената става двойна, така че стикерчето вече струва 2лв.
Напиши коментар:
-
такаааааа, от днес печатницата ми каза, че цената става двойна, така че стикерчето вече струва 2лв.п.п.по-късно ще коригирам и груповите цени и цените с доставка.
Напиши коментар:
-
-
-
-
За желаещите да притежават стикер.kaliopis написа:това само за Lane Staley ли се отнася.....
Напиши коментар:
-
Намират ми се няколко за вътрешно залепване, ако ти вършат работа(не си със затъмнени прозорци) драсни.Lane Staley написа:Някой в София няма ли един стикер аз мен
Напиши коментар:
-
хаиде някои от Пловдив да ми пише ЛС ако има някакви стикери в Пловдив да се накича и аз
Напиши коментар:
-
Еми хайде тогава ако имате търпение, на мен на 25-и ми свършва отпуската, и най късно на 26-и ще пратя на" phoenix"заявка за 20 стикера пък после ще си ги разпределим.А ако има някой който има възможност по-бързо да се справи с поръчката да пише...
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Благодаря на колегата wazmo
Напиши коментар: