Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Geraka
    отговори
    Оп
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• zarcov
    отговори
    Аз съм със затъмнен прозорец и имам кръгъл стикер, мога да ти кажа че нищо не се вижда Това е малко по голямо и ще е в горната част на прозореца, та може да се вижда, но ти препоръчвам външен.

Напиши коментар:

• Dandy
    отговори
    Колеги, някой да каже дали има затъмнено стъкло и да е лепнал стикера от вътрешната страна? Вижда ли се добре ? Защото го извадих за отвътре, но после се усетих, че може и да не се вижда (стъклото ми не е от най-затъмнените, но не мога да кажа колко процента се водеше) . Та, ако може да кажете за да знам дали да я лепя или да ходя да ми я извядят и за отвън.. ?

Напиши коментар:

• silversony
    отговори
    Благодарение на fihi и аз вече имам скитер Maлко неандерталски залепен , но се отличава
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• koki4aaa
    отговори
    Ride Or Die [/i][/b]

Напиши коментар:

• Riki888
    отговори
    Надпис под чертата

Под чертата може да сложим някакъв надпис.Понеже стикерът се поставя на задното стъкло.Например:"Да не правим от шосето писта""Шофирай внимателно""Спазвай дистанция""БМВ-тата ги правят от Фиати" (това на майтап)...Някой може да измисли още по-добър надпис.Важно е да бъде въздействащ.Не като разни скелети да ми загрозяват колата.И си мисля че е по-удобно по-малък стикер долу вляво на стъклото, да не бъде върху реотана на нагревателя.

Напиши коментар:

• phoenix
    отговори
    bobti написа:
    darkcat2005 написа:
    koki4aaa написа:
    Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита. Но намерих това за стикера на задния прозорец,и ако може някак си и аз да се сдобия с такъв по-някакъв начин . мн ще се радвам
    Аз съм другия желаещ от Пловдив които само мрунка за тези стикери кажете ще може ли на Евита да си поръчаме или сами да се спасяваме, за големия стикер на задното стъкло тръпна...
    За всички нови колеги, начена е много лесен и прост просто трябва да прочетете темата ........................но ако ви мързи да четете, ще има даси мрънкате
    Това направо ми хареса Ама четете бе хора, много е лесно!

Напиши коментар:

• jin_4o
    отговори
    и аз искам стикер !!!

Напиши коментар:

• darkcat2005
    отговори
    Неискам да мрънкам или да спамя просто прочетох как мога да си поръчам и после ми обещаха че ще ми дадат стикер защото имало аз просто съм много ентусиазиран и малко търпението ми недостига Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Напиши коментар:

• DragonHeart
    отговори
    darkcat2005 написа:
    koki4aaa написа:
    Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита. Но намерих това за стикера на задния прозорец,и ако може някак си и аз да се сдобия с такъв по-някакъв начин . мн ще се радвам
    Аз съм другия желаещ от Пловдив които само мрунка за тези стикери кажете ще може ли на Евита да си поръчаме или сами да се спасяваме, за големия стикер на задното стъкло тръпна...
    За всички нови колеги, начена е много лесен и прост просто трябва да прочетете темата ........................но ако ви мързи да четете, ще има даси мрънкате

Напиши коментар:

• darkcat2005
    отговори
    koki4aaa написа:

Напиши коментар:

• kallymally
    отговори
    айде и аз вече съм със стикер :D :D :D
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Даниел Спасов
    отговори
    Да се похваля, от днес и аз съм със стикер.
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• emzo
    отговори
    И аз си лепнах малкия стикер на задния прозорец.

Напиши коментар:

• V.Vencislavov
    отговори
    Айде да документирам че и аз вече съм със стикер на форума.Качеството на снимката не е харошо,тъй като съм я снимал с камерата от джи-ес-ем.
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

Working...
X