Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Аз съм със затъмнен прозорец и имам кръгъл стикер, мога да ти кажа че нищо не се вижда
Това е малко по голямо и ще е в горната част на прозореца, та може да се вижда, но ти препоръчвам външен.
Напиши коментар:
-
Колеги, някой да каже дали има затъмнено стъкло и да е лепнал стикера от вътрешната страна? Вижда ли се добре ? Защото го извадих за отвътре, но после се усетих, че може и да не се вижда (стъклото ми не е от най-затъмнените, но не мога да кажа колко процента се водеше) . Та, ако може да кажете за да знам дали да я лепя или да ходя да ми я извядят и за отвън.. ?
Напиши коментар:
-
-
Надпис под чертата
Под чертата може да сложим някакъв надпис.Понеже стикерът се поставя на задното стъкло.Например:"Да не правим от шосето писта""Шофирай внимателно""Спазвай дистанция""БМВ-тата ги правят от Фиати" (това на майтап)...Някой може да измисли още по-добър надпис.Важно е да бъде въздействащ.Не като разни скелети да ми загрозяват колата.И си мисля че е по-удобно по-малък стикер долу вляво на стъклото, да не бъде върху реотана на нагревателя.
Напиши коментар:
-
Това направо ми харесаbobti написа:За всички нови колеги, начена е много лесен и прост просто трябва да прочетете темата ........................но ако ви мързи да четете, ще има даси мрънкатеdarkcat2005 написа:Аз съм другия желаещ от Пловдив които само мрунка за тези стикериkoki4aaa написа:Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита.
Но намерих това за стикера на задния прозорец,и ако може някак си и аз да се сдобия с такъв по-някакъв начин . мн ще се радвам 
кажете ще може ли на Евита да си поръчаме или сами да се спасяваме, за големия стикер на задното стъкло тръпна...

Ама четете бе хора, много е лесно!
Напиши коментар:
-
Неискам да мрънкам или да спамя
просто прочетох как мога да си поръчам и после ми обещаха че ще ми дадат стикер защото имало
аз просто съм много ентусиазиран и малко търпението ми недостига Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Напиши коментар:
-
За всички нови колеги, начена е много лесен и прост просто трябва да прочетете темата ........................но ако ви мързи да четете, ще има даси мрънкатеdarkcat2005 написа:Аз съм другия желаещ от Пловдив които само мрунка за тези стикериkoki4aaa написа:Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита.
Но намерих това за стикера на задния прозорец,и ако може някак си и аз да се сдобия с такъв по-някакъв начин . мн ще се радвам 
кажете ще може ли на Евита да си поръчаме или сами да се спасяваме, за големия стикер на задното стъкло тръпна...
Напиши коментар:
-
Аз съм другия желаещ от Пловдив които само мрунка за тези стикериkoki4aaa написа:Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита.
Напиши коментар:
-
-
Реклама
Collapse

Напиши коментар: