Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Колегите от Бургас от по-горе: Ако не сте се сдобили , още със стикери да вземем да поръчаме , гледам че сме 4 човека ?
-
Guest repliedRe: Стикери
Ела на някоя сбирка и ще видиш достаmagriot написа:Наистина трябва да направим някаква организация, защото в Бургас кола със стикер не съм виждал.
Напиши коментар:
-
Стикери
Наистина трябва да направим някаква организация, защото в Бургас кола със стикер не съм виждал.
Напиши коментар:
-
Re: Стикери
staho написа:Някой в Бургас има ли повече стикери трябва ми един за на жената пунтото ще си го платя разбира сеКолега и един пост е достатъчно ясен! Няма смисъл да го публикуваш по 1 път на всеки час!!!Колеги, ако искате може да се съберем повече хора и да си поръчаме наведнъж стикерите иначе няма смисъл, всеки да поръчва отделно и гледам, че минимум трябва да се поръчат 5 броя, а пък като ви трябва само 1 за какво са ви още 4. Дайте да се разберем нещо и да ги поръчаме заедно, драснете по някое ЛС.Поздрави.magriot написа:В Бургас има ли откъде да се вземат стикери ?
Напиши коментар:
-
Някой в Бургас има ли повече стикери трябва ми един за на жената пунтото ще си го платя разбира сеКолега и един пост е достатъчно ясен! Няма смисъл да го публикуваш по 1 път на всеки час!!!
Напиши коментар:
-
здр.натписа ми хареса,2ят е малко по добър.имали желаещи от РУСЕ?да си порачам и аз.ама как да пратя само 1лв,по пощата.Колега, като цяло малко по-нагоре на тази страница има информация как да си поръчаш стикера.Моля те пиши по-грамотно!
Напиши коментар:
-
-
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 малко съм го поразтегнал,май,ма на мен си ми харесва...
Напиши коментар:
-
Залепих го веднага след Италфес-та но снимка направих по късно :D
Напиши коментар:
-
Братле радвам се че си направил и ти някакъв вариант, но поста ти просто няма никакъв смисъл в тази тема. Тук човек може да разбере как да си вземе файлчето и да си направи сам стикер или как да си поръча стикер. А това твое похвалване е малко не на място. Все пак евала, че си се постарал, НО можеше просто да сложиш една картинка и толкова. Ако имаш мерак да правиш предложения или подобни стикери на колегите, много лесно, отваряш си темичка, казваш колко струва печата върху щора и който има щора ще те потърси за да му го направиш. Чиста работа.Айде сега наздраве и без лоши чувства, ако се видим някой ден на живо, ще обясниш как си го направил. Лек ден.sharky871 написа:колеги смятам че усъвременения вариянт като на самоковското браво не е никак лош с малко е подобрен но си е по - новичък
за справка ми вижте профила.
Напиши коментар:
-
’Ногу надолу си го смъкнал-основната причина да се позабавя с поставянето на моя /третия стоп допълнително го смъква надолу/.sharky871 написа:колеги смятам че усъвременения вариянт като на самоковското браво не е никак лош с малко е подобрен но си е по - новичък
за справка ми вижте профила.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: