Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• todorshalev
    отговори
    phoenix написа:
    Такааааареших да напиша този пост, понеже мисля че е редно. Всеки който преведе парите по сметката и ми прати лично съобщение си получава стикера.Предвид това, че в пощата ми искат почти 2лв. Реших следното:Всеки който иска да му пратя един стикер ще си плаща доставката или 1 стикер = 1лв. + 2лв. доставка = 3лв.(за всяка точка от страната - пристига за 2-3 дена, много хора могат да потвърдят)5 стикера = 5лв. (в цената е включена доставката до всяка точка на страната)п.п.от 1 до 4 стикера се плаща доставката+плика - 2 лвп.п.2Ако ми пращате съобщения от рода на: "искам стикер как да си го получа", или "ще се оправим с парите"....сами се сещате, че няма да има никакво развитие. Всеки от нас е зает и си цени времето. Имате представа колко време отнема да си зарежеш работата и да отидеш до пощата, да чакаш по опашки, за да изпратиш едно писмо.Ако има колеги от Варна, могат да заповядат в офиса ми или по срещите. Сметката, по която се превеждат парите, я има едва ли не на всяка 2-ра стр. от темата, но ще я напиша отново и на тази:сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2
    phoenix написа:
    ами умувах и какво реших: Значи, давам си банковата сметка, и за колегите от София най-добре един човек да преведе примерно 20 лв. и аз му пращам 21 стикера, той ще ги раздава и ще си събере парите от колегите. За колегите от другите градове, могат да превеждат пари по сметката, като изрично да упоменавате, че става дума за стикер и за колко броя. Примерно: захранване за 1(2, 3, 10) стикера от НИКА и Трите Имена.и задължително след това ми пишете лично, че сте превели и адрес на който да си получите стикера. (добре че пощата ми е на близо), в отговор на лично ще ви пращам и извлечение от банката, че съм получил и става дума за същия човек.За всички които имат свободно време, стикера е качен в http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/ с името logo-cut.cdrтеглите го на една флашка и във всяко рекламно студио ще ви го изрежат.За Варненци.... до 2-3 дена, ще имам стикерите в офиса и можете да минавате директно през офиса да си ги вземате(само искам да помоля за прозвъняване по телефона предварително, за да не се окаже че ме няма и да се разкарвате напразно) или на сбирките.п.п.Иначе на никого няма да откажа да му пратя стикер.
    дано колегата не се сърди че ъпвам това но нека има за новобранците

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    Аз и 6ма7ка7а сме първи на опашката но ти си знаеш за това де .

Напиши коментар:

• reter
    отговори
    Днес ходих да поръчвам стикери и ми казаха че било на квадрат такаче ще имам в излишък, ако има колеги от Бургас да свиркат

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    reter написа:
    Еми ако има още някой да се обажда, ако не да ги поръчваме 3-те поне
    Ако искаш ми пиши в skype да се уточним за евентуална поръчка.

Напиши коментар:

• reter
    отговори
    Еми ако има още някой да се обажда, ако не да ги поръчваме 3-те поне

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    Със сигурност знам че и Колегата 6ма7ка7а също ще иска за други не знам, трябва да се организираме и така.

Напиши коментар:

• reter
    отговори
    Гледам че сме няколко човека от Бургас дай да си земем заедно

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    reter написа:
    има ли стикери в някой колега от Бургас
    И мен ме интересува това.

Напиши коментар:

• Dandy
    отговори
    kosta написа:
    Dandy написа:
    Колеги, някой да каже дали има затъмнено стъкло и да е лепнал стикера от вътрешната страна? Вижда ли се добре ? Защото го извадих за отвътре, но после се усетих, че може и да не се вижда (стъклото ми не е от най-затъмнените, но не мога да кажа колко процента се водеше) . Та, ако може да кажете за да знам дали да я лепя или да ходя да ми я извядят и за отвън.. ?
    ето виж моя е точно така, както питаш на фолио от вътрешата страна ! :D Успех !
    Мерси, колега, но аз вече го лепнах, виж 2 поста над теб При теб добре стои, но при мен за да е добре трябваше да смъквам горния пласт от фолиото и да лепна стикера и да лепя после фолио на ново реших да е отвън, пък докогато стои, дотогава Благодаря все пак за отзивчивостта

Напиши коментар:

• kosta
    отговори
    Dandy написа:
    Колеги, някой да каже дали има затъмнено стъкло и да е лепнал стикера от вътрешната страна? Вижда ли се добре ? Защото го извадих за отвътре, но после се усетих, че може и да не се вижда (стъклото ми не е от най-затъмнените, но не мога да кажа колко процента се водеше) . Та, ако може да кажете за да знам дали да я лепя или да ходя да ми я извядят и за отвън.. ?
    ето виж моя е точно така, както питаш на фолио от вътрешата страна ! :D Успех !

Напиши коментар:

• reter
    отговори
    има ли стикери в някой колега от Бургас

Напиши коментар:

• Dandy
    отговори
    Ето как се получи с моя, макар, че съм малко мръсен
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• durex_a
    отговори
    стикер за мен ? Русе ?

Напиши коментар:

• Huku
    отговори
    Аз си преправих лекичко големият стикер Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 И го комбинирах с малкият...Ето вижте как се е получило и кажете дали е добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Dandy
    отговори
    zarcov написа:
    Аз съм със затъмнен прозорец и имам кръгъл стикер, мога да ти кажа че нищо не се вижда Това е малко по голямо и ще е в горната част на прозореца, та може да се вижда, но ти препоръчвам външен.
    Да,бях го извадил за отвътре, но при лепенето нещо се окъка, а и добре че така стана. Видях че матиран джам наистина не се види. Сега го извадих и за отвън, само чакам да се стопли, че да го лепна и да изсъхне хубаво

Напиши коментар:

Working...
X