Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• DragonHeart
    отговори
    Много благодаря на колегата phoenix за стикерите.И аз вече съм фен.

Напиши коментар:

• koki4aaa
    отговори
    Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита. Но намерих това за стикера на задния прозорец,и ако може някак си и аз да се сдобия с такъв по-някакъв начин . мн ще се радвам

Напиши коментар:

• naskobg
    отговори
    Колеги, днес носих файловете в една рекламна агенция, но във файла с големия стикер бяха много - над 20 сигурно. Защо? А във файла с малкия са два, но на горния са му разместени буквите.

Напиши коментар:

• DragonHeart
    отговори
    Захранване за пет/5/-стикера от bobti-Борислав Борисов,имаш лично

Напиши коментар:

• SilenceR
    отговори
    мойто стикерче го имам от 2-3 месеца някаде , но наскоро ми дойде на ума да го снимам :P :D п.п. малко ми е мръсен джама , ама какво да се прави
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• karolev
    отговори
    и аз вече мога гордо да заявя,че имам стикер за задно стъкло Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• On3Love
    отговори
    Абе Колеги и аз искам стикер много яко изглежда някои от Стара Загора да има стикер в излишък ще платя естествено и Още нещо ако някой колеги от Стара Загора случаино прочетат тук да погледнат и в отдела за Сбирки и специално СТЗ щот замря яко работата Мерси предварително и Поздрави

Напиши коментар:

• Geraka
    отговори
    Този уикенд, макар и с плевенска регистрация и аз се развявах из Бургас с големият стикер

Напиши коментар:

• donnna
    отговори
    Re: Стикери

magriot написа:
    Наистина трябва да направим някаква организация, защото в Бургас кола със стикер не съм виждал.
    мини през паркинга на пристанището - към х-л Приморец от 8.30 до 17.30 - Синята птица със стикера си почива там всдеки работен ден и ме чака

Напиши коментар:

• phoenix
    отговори

Напиши коментар:

• MoHaX
    отговори
    Ами по корелския файл който е качен тук е 51,5 cm х 7,226 cm , но винаги може да отидеш с файла в някое рекламно студио и да ти го изрежат с какъвто размер искаш ти

Напиши коментар:

• todorshalev
    отговори
    някои колега със свободно време (5 мин.) би ли премерил колко е Мах. дължината на стикераЩото си мисля да сложа по един на задните (странични) стъкла

Напиши коментар:

• IvanIanushev
    отговори
    Ето го и моят стикер,малко късно го пускам въпреки че го имам от 2 месеца но....важното е че е тук
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Rosko_RS
    отговори
    Здравейте колеги, има ли някакъв начин и аз да се сдобия с такъв стикер? Ако да, как и колко ще ми излезе удоволствието?

Напиши коментар:

• todorshalev
    отговори
    Колеги някои в София продава ли голям стикер.ако има такъв нека едно ЛС ще си платя разбира сеПС. извинявам се за Офтопика но кои в софия продава малките кръгли стикери?Благодаря предварително за отговора

Напиши коментар:

Working...
X