Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Имам вече и от големия стикер. Като е поставен по-нагоре се скрива зад тавана и дори не пречи на задното виждане през средното огледало.
-
Аз имам и двата, обаче големия го омаскарих при залепяването. Искам и аз един
Напиши коментар:
-
И аз така, търся за мен едно. Ми хайде да се съберем още няколко човека, и да поръчаме а?(Ма и да не се съберем то няма да е вредно да има, като гледам не се застояват....)
Напиши коментар:
-
-
Моите също свършиха. На тези на които съм обещал им ги пазяwazmo написа:Колеги, и на мен ми остават няколко, ако някой от София иска да ми пише на ЛС
Напиши коментар:
-
Колеги, и на мен ми остават няколко, ако някой от София иска да ми пише на ЛС
Напиши коментар:
-
Е знам, че ми остава някое друго мнение до 50, ама къде да те намеря да си открадна 1 :D Обещавам да ги направя мненията - честно :Dtodorshalev написа:тука в София са които иска да ми пише аз ще ползвам само 3-4другите мога да ги дамphoenix написа:10 стикера заминаха.
Напиши коментар:
-
-
От днес и аз си имам стикер.За колегите от Бургас давам следната информация;Стикера ми струва 5 лв.Правих го в рекламната агенция която се намира на 20 метра от магазина за електроника ’’Панда’’ в същият блок.Няма нужда да си носите флашки ,просто им давате адреса за даунлод и те си знаят работата. Разбрах че има колеги които са брали ядове в Дигитала до съда.Надявам се инфото да да е полезно за желаещите да си направят стикер.
Напиши коментар:
-
тука в София са които иска да ми пише аз ще ползвам само 3-4другите мога да ги дамphoenix написа:10 стикера заминаха.
Напиши коментар:
-
мерси, за ъпа, май трябва да го сложа на 1-ва стр.Абсолютно всеки който е поръчал е получил стикер, така че това си е реда и за мен е по-лесно.
Напиши коментар:
-
И понеже както колегата е написал "Всеки от нас е зает и си цени времето" най - добре е да идем до банката да почакаме на опашка,после да преведем парите и т.н.Мисля.че има далеч по неангажиращи начини.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: